• HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~truth [89.231.148.*]
    "Żniwo wprawdzie wielkie, ale robotników mało..." Pole do obsiania jest ogromne, areał ciągle rośnie i to na każdym kontynencie... ziarna na siew mało, część się psuje i jest wyżerana przez ptaki. Do tego (tuż przed żniwami) robotnicy pouciekali ze swoimi sierpami i niedojrzałymi, zielonymi kłosami w rękach... Ja natomiast, w pewien sierpniowy, słoneczny dzień, wjadę w złociste zboże kombajnem o pojemności kilku tysięcy litrów, a plon będę gromadził w ogromnych silosach. :D
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~mysz [79.191.34.*]
    i nic nie zbierzesz bo myszy wczesniej zjedza -------------------a powaznie skoro to taki kosiorozec z geniuszami od informatyki to prosty raport z walnego nie mozna o normalnej godzinie dac -------------------a moze to piramida finansowa a nie zadne spolka z wysoka technologia i stad ucieczka wszystkich z rady
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: pandorinium [79.110.207.*]
    Raport właśnie dali. Wszystko zatwierdzone i tyle. To walne nie było jakimś objawieniem, że zrodzi się diament lub nastanie nicość.
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~Littleinvest [37.47.178.*]
    Właśnie czytałem też raport. Nic tam nie ma. Chyba ktoś się mocno spłoszył i tyle. Ehhh Inwestorzy prawdziwi.
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~truth [89.231.148.*]
    @Panie mysz
    Gdyby jedynymi referencjami były Warty, Orleny czy inne rządowe instytucje z PL, to mógłbym mieć takie obawy (Amery, oltexpress itp. itd.)... Ale tutaj jest zupełnie inny kaliber - międzynarodowy i to z USA, mało tego, z rządowych instytucji związanych z bezpieczeństwem gdzie nie można sobie pozwolić na firmę krzak. Jeżeli Amerykanie, zamiast swoich wybrali DW.pl, to mi wystarczy... Pozdrawiam
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~mysz [79.191.34.*]
    a widział ty te przychody i zyski z tych swietlanych inwestycji bo ja nie widze od dwóch lat samw bajki jakie to cudo a kurs pod te brednie jak na petroivescie co juz tez badał rope i miał probki i nowe złorza tutaj tez tak bedzie ,wyniki to pokaza ,wiem napiszesz przyszłosc itd inwestorzy juz mowia sprawdzam a nie dodruk na przezycie to sa te zyski czy tylko brednie
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~Guesswho [193.239.59.*]
    Polska język trudna
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~Akysz [31.182.209.*]
    Zatem żegnamy bez żalu.
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    mysz bredzisz juz nawet ponizej ogolnego poziomu sciemy. zajmij sie uprawa sera. u nas sa takie farmy.moge dac namiary
  • Re: HARVEST SEASON IS COMING SOON Autor: ~Bs [188.146.224.*]
    Napisałbym coś, ale języka szkoda strzepić
[x]
DATAWALK -2,34% 125,00 2026-05-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.