• No to mamy inwestora Autor: ~Qlimax177 [89.64.40.*]
    Ale jak nic nie wiedzieliśmy, dalej nie wiemy ...To teraz trzeba czekać do sierpnia ... Cierpliwości sobie i wam życzę :)
  • Re: No to mamy inwestora Autor: ~gracz [83.26.159.*]
    To juz sprawy daleko zaszly, dawkuja nam informacje taka kolej rzeczy teraz walne.Cos o tej splolce Qlimax.
  • Re: No to mamy inwestora Autor: ~Franc [5.173.173.*]
    przecież już wszystko wiadomo, grubas na pokładzie i to jaki. Czy to się jutro otworzy?
  • Re: No to mamy inwestora Autor: ~gracz [31.60.93.*]
    Oni mogli skupowac z rynku akcję, niewiele tego ale na pewno taniej.
  • Re: No to mamy inwestora Autor: ~Qlimax177 [89.64.40.*]
    O naszej spółce , czy abs ? Co do naszej spoleczki myślę że czekają tu osoby o słabych nerwach trudne chwile.A co do abs przyjrzyj się gdzie ma udziały i zobacz na wycenę.Ktos bardzo ostrożnie zbiera w górę bez większych wzrostów .Kurs jest w okolicy wyceny sprzed 2 lat .A akcje w których spółka ma udziały zaczynają ładnie rosnąć .Udanych inwestycji , i bez naganiania .Tu i tak narazie zainteresowanie jest nędzne .
    Przecież już wszystko jest jasne, sprawdź sobie co w Olsztynie mieści się pod tym adresem.Qli myślałem że jesteś bardziej lotny albo zgrywasz ciupagę żeby jutro dobrać.
    Chodzi Ci o ten cały Theron czy powiązania z Zortraxem ? Tak czy siak to mi nie pasuje tutaj ale jeśli da zarobic .Obstawiałem inwestora z Ameryki który dofinansuje spółki z którymi mamy powiązania w zamian za akcję.A może być i tak zobaczymy co będzie .A info dzisiaj przeczytałem tylko raz i nic tam nie sprawdzałem, przestało mnie to jarać .Zobaczyłem że są dwa miechy i przestałem czytać.Przestalem się tu nakracac bo i tak będę tu do końca co by się nie działo.
    Widziałeś kiedy ten Theron został zarejestrowany w KRS ? Szkoda tu się doszukiwać im więcej szukam tym mniej tu wiem .Poczekamy i zobaczymy czy da zarobic .Dokupywać nic nie mam zamiaru sprzedawać też nie bo w obrocie mamy akcji przy tej cenie za jakieś ... 300 k .Daj Ci Bóg zebys ty tu wszystko powiązał :)
    Na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie .Ale nie będę się podpalać .Przesledze te osoby , może Ameryka nam jednak nie jest potrzebna .Z drugiej strony zastanawiam się czemu dzisiaj nikt nie pociągnął kursu w górę skoro wiedzieli że podadzą info.Ta spółka to jakaś czarna magia .Spokojnie mogło by już być i 5-6 zł ale po co ...
    zostały takie ilości w arkuszu że nie było sensu robić bałaganu, kup jutro w rozsądnej cenie he. Witamy ludzi z Zotrax
  • Gratulacje Autor: ~Wujek [94.254.234.*]
    Historia olsztyńskiej firmy Zortrax jest jak z mitu o amerykańskim sukcesie, który jest w zasięgu każdego, kto tylko nań zasługuje. Nie każdemu ten sukces jest pisany, ale akurat Zortraksowi szczęście dopisało. Kilkoro pasjonatów z Olsztyna miało pomysł na drukarkę 3D. Nad projektem pracowali od 2011 roku. Problem polegał na tym, że nie mieli pieniędzy, by zacząć produkcję. W maju 2013 roku wystawili więc swój projekt w społecznym serwisie inwestycyjnym Kickstarter. To jedno z tych miejsc w internecie, w których korzystający z sieci WWW wspierają swoimi pieniędzmi pomysły, które dają nadzieję na sukces. Młodzi założyciele Zortraksu potrzebowali na swój pomysł 100 tys. dol. Zebrali prawie dwa razy tyle. Zbudowali drukarkę Zortrax M200, która zrobiła na świecie furorę
  • Re: Gratulacje Autor: ~gracz [31.60.111.*]
    Dzięki Wujek ciekawe ale to Theron finanse kupuje akcje,trzeba czekać na rozwój wydarzeń aż wszystko się pouklada. Nowa Giełda Zortrax 52 zł.
  • Re: Gratulacje Autor: ~gracz [83.26.159.*]
    Szalu nie ma,brak jest sprzedajacych jak i popytu.Tanio juz bylo.
  • Re: Gratulacje Autor: ~Qlimax177 [37.248.139.*]
    Tak jak myślałem , tu nic nie będzie póki grubasy nie będą chciały wzrostów .Zainteresowanie małe to i z kursem można robić co się podoba .
    I tak sporo wzroslo od lutego, bedzie sie kisic glowni dostana swoje a ten ff to niszowa sprawa,trzeba czekac i doszukiwac sie po co Theron apollo.
    Czekamy na walne , zobaczymy może wtedy się czegoś dowiemy.
    Wlasnie tu gruba sprawa sie szykuje Ameryka tez nie przesadzona Jak znalezli takiego chetnego na makulature..odpuszcze sobie narazie,obserwuje to ABS.
  • Re: Gratulacje Autor: ~Zenek [95.40.118.*]
    Zortrax już od jakiegoś czasu planował wejście na giełdę. Zamiast wchodzić zwykłą ścieżką można przejąć spółkę giełdową i się z nią połączyć. Może o to chodzi.
    link 

Myślę że to nie to .
    Gracz masz może maila ? Mam pewną teorie i jestem ciekaw co o niej myślisz .
[x]
APOLLO -12,50% 1,40 2025-12-17 11:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.