Miałabym taki postulat, żeby w każdym tygodniu był przynajmniej jeden dzień ( a nawet 2 ) z ciszą wyborczą :) Będę pisać podania do nowego Prezydenta ;)
Olu, pozwolisz, że nie podam gotowej listy - choć zapewniam, że radia bez polityki istnieją. Spróbuj sama poszukać. Po odstawieniu informacyjnej papki serwowanej przez tzw. „opiniotwórcze” w ramach detoxu wręcz wskazany jest trening poszukiwania informacji i samodzielnego myślenia.
A jeśli Ci się nie uda, to zawsze są jeszcze odtwarzacze i własne playlisty. Słuchanie radia nie jest obowiązkowe.
Oczywiście, że można się całkiem odizolować, jeśli się chce, choć nie trzeba, bo nawet bez izolowania można decydować o ilości i formie odbieranych informacji.
To nie troluj. Poopowiadaj jak to miała być premiera i Ty akcje kupiłes a tu lipa. I wogóle niewiarygodnie, firma milczy i co z tego że gdzieś tam jest jak kasy z tego nie będzie i Się rozczarowałeś A najbardziej to watpisz czy ci się za 2,20 te akcje uda sprzedać. No Dawaj. I na PKC. Po 4,20 kupowałeś to nie stracisz dużo. Nawt mnie niz 50 % a zawsze kalitał uratowany, choć kawałek Na SIM se odrobisz bo tam jeszcze tylko 92 złote a ma być 100 Dawaj. Ja tylko coś sprzedam i się podstawiam. z 10 minut mi daj Dużo masz bo nie wiem czy doleci? Chyba stanę wyżej
wtedy to była inna sytuacja I tak mam juz na ciebie muchy w nosie bo sprzedałes komuś innemu.:))) I pewnie zrobiłeś to specjalnie, z premedytacją i kierując się okropnymi pobudkami. Zaplanowałeś sobie na tych akcjach zarobić !!!!
Nie lubię Cię już, bo ja gadam tylko z bogatymi altruistami. I takimi co to mają i rozdają. A ty jesteś skompiec i chytrus giełdowy. Zapomniałam że sprzedając dopuściłeś się oszustwa bo sprzedałeś drożej niż kupiłeś a tak się nie robi. Tak robią tylko wyzyskiwacze i kombinatorzy.
Co ty ja czyściutka! Nie Palę, Nie piję, Nie ćpam, Nie wciągam. Mam dużo przyjemniejsze nałogi :)))) Same nieszkodliwe nałogi mam. Czyli przyjemności,mozna powiedziedzieć ogólnodostępne. Kasy specjalnie wydawać nie trzeba ;)
Ale zapomniałam że z Toba nie gadam, bo najpierw przez Ciebie nie kupiłam za 4. o mało nie umoczyłam na SIM to jeszcze komuś innemu sprzedałes i luki nie chciało ci się zamykac.
no ja kupiłam 2 gi raz za 65 jakbym sprzedała za 48 to bym umoczyła..... :)) A TERAZ MAM NA KOGO ZWALAĆ !!!! :))) JEST WINNY :)))) ZNALAZŁAM WINNEGO !!!! i juz mam spokój. :))))) i mam usprawiedliwienie .))))