• CAC PV Autor: ~Jacek [188.47.20.*]
    Kurs spada bo CAC PV za moment w Rubiconie ? Ciekawe kiedy podadzą info?
  • Re: CAC PV Autor: ~wyluzowany [88.151.158.*]
    Jacuś Jacuś... coś to posiadanie akcji RUB po zbyt wysokiej średniej cenie zakupu daje o sobie znać.

Rubicon to niech najpierw udowodni, że ma kasę a nie puste akcje, których nawet nie mógł dodrukować ile trzeba.
  • Re: CAC PV Autor: ~Matiz [188.146.172.*]
    Jacek placek bral ponad 3 zl jak sprzedawalem z rtomala rubicon?
  • Re: CAC PV Autor: johnny137 [89.72.54.*]
    Poważnie? Przez to ma spadać? Sprzedaż CAC PV nie jest niczym innym jak kontynuacją inwestycji z końca 2014 roku. NVV kupił CAC za 1,35mln, nabył przez ponad 6 lat jego posiadania doświadczenia (jako ludzie), zarobił i zarobi dodatkowo na sprzedaży niejako za swój wkład w rozwój spółki. Najwyraźniej zarząd stwierdził, że większość potencjału spółki stanowią ich pracownicy, a sprzedaż CAC PV da im dodatkowe środki i pozwoli jednocześnie zachować know-how. Ja w tym roku wykonałem podobny ruch. Po pięciu latach posiadania malucha (na początku, jako samochodu pierwszej potrzeby) sprzedałem go 80% drożej niż kupiłem. W międzyczasie samochód zarobił dla mnie równowartość swojej pierwotnej ceny w drodze wynajmu na plany filmowe. Razem to +180%, które niemalże w całości pokrywa koszty ubezpieczenia i napraw. Praktycznie, jedyny koszt jaki poniosłem to paliwo, ale tego nie unikniemy. Sumują koszt paliwa i cenę sprzedaży.., jeździłem za darmo.

Sprzedaż CAC PV to nie tylko koniec pewnego rozdziału NVV, ale też początek nowego. Moim zdaniem jeszcze lepszego. A spadki, to zwykłe odbieranie papieru słabym rączkom. Wszyscy chcą zysków ale niektórym brakuje cierpliwości. Te spadki realizują się na śmiesznych obrotach, transakcjami po 20, 40, 50 akcji. To żaden argument.
  • Re: CAC PV Autor: ~Lol [94.254.152.*]
    Brawo ty
[x]
VOOLT -7,53% 1,35 2026-06-25 16:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.