• haha, list intencyjny Autor: ~łubudu [46.174.24.*]
    Wygląda na typowe info pod wywalenie popiera. List intencyjny na dystrybucje produktu firmy krzak? Śmiechu warte.
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~Umoczony [31.0.87.*]
    Dziękujemy, do widzenia. Zapraszamy w październiku na stacji 80 zł.
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~JANUARY [195.54.188.*]
    Taki list to ucięcie spekulacji.
    Umowa ma być 30 lipca.
    Ale muszą to sporządzić prawnicy, ktoś musi napisać, ktoś skserować. Wycieki i niedomówienia jednym słowem.
    Opublikowanie takiego listu jest ucięciem podejrzeń, że coś wyciekło.
    Umowę bez listu trudniej byłoby w tajemnicy przygotować.
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~łubudu [46.174.24.*]
    Jestem ciekawy, co będzie bardziej rosło, Biomaxima, gdzie wchodzi poważny kapitał z otoczenia Kulczyków, czy Synektik, który wchodzi dopiero w rynek, w którym nie ma kompetencji. Jestem przekonany, że Biomaxima wygra wyścig, tym bardziej, że jest po długiej korekcie na której, w dużej części nastąpiła wymiana akcjonariatu.
  • Re: haha, list intencyjny Autor: kylog [89.70.57.*]
    Firma jest w branży biotech znana, a jej CEO ma opinię jednego z większych mozgów na rynku.
    Zresztą można posłuchac wywiadu na żywo dziś na money.pl
    Bo, że na Parkiece było to pewnie trolle też wiedzą.
    link 
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~dyvix [46.174.24.*]
    To po co takiej super spółce taki inwestor, jak Synektik? Dużo lepszym pomysłem byłaby emisja akcji i wejście na new connect. Zebraliby kapitał i za miliony upchnęli akcje. A tak co najwyżej podpompują trochę synektika :).
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    kontakty, know-how, tego na NewConnect nie znajdą
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~dyvix [46.174.24.*]
    Może trochę krytycznie patrzę na tą spółkę, przez prymat właściciela tj. Książka. Miałem nieprzyjemność mieć BAH i tam takie komunikaty tez się pojawiały i dobrze się nie skończyło...
  • Re: haha, list intencyjny Autor: ~Butelka [31.0.64.*]
    Tak masz sporo racji tylko że bah i synektik to zupełnie co innego tutaj widać co się dzieje jest corvid pojawiają się testy jest działanie itp. a tam były jedynie komunikaty i domysły. Tu masz twarde fakty
[x]
SYNEKTIK 2,26% 253,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.