Taki list to ucięcie spekulacji. Umowa ma być 30 lipca. Ale muszą to sporządzić prawnicy, ktoś musi napisać, ktoś skserować. Wycieki i niedomówienia jednym słowem. Opublikowanie takiego listu jest ucięciem podejrzeń, że coś wyciekło. Umowę bez listu trudniej byłoby w tajemnicy przygotować.
Jestem ciekawy, co będzie bardziej rosło, Biomaxima, gdzie wchodzi poważny kapitał z otoczenia Kulczyków, czy Synektik, który wchodzi dopiero w rynek, w którym nie ma kompetencji. Jestem przekonany, że Biomaxima wygra wyścig, tym bardziej, że jest po długiej korekcie na której, w dużej części nastąpiła wymiana akcjonariatu.
Firma jest w branży biotech znana, a jej CEO ma opinię jednego z większych mozgów na rynku. Zresztą można posłuchac wywiadu na żywo dziś na money.pl Bo, że na Parkiece było to pewnie trolle też wiedzą. link
To po co takiej super spółce taki inwestor, jak Synektik? Dużo lepszym pomysłem byłaby emisja akcji i wejście na new connect. Zebraliby kapitał i za miliony upchnęli akcje. A tak co najwyżej podpompują trochę synektika :).
Może trochę krytycznie patrzę na tą spółkę, przez prymat właściciela tj. Książka. Miałem nieprzyjemność mieć BAH i tam takie komunikaty tez się pojawiały i dobrze się nie skończyło...
Tak masz sporo racji tylko że bah i synektik to zupełnie co innego tutaj widać co się dzieje jest corvid pojawiają się testy jest działanie itp. a tam były jedynie komunikaty i domysły. Tu masz twarde fakty