• Nie potrafię ocenić Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Są zarzuty w sprawie Mgames. Udziałowcami firmy była rodzina Mokrzyc........Udziałowcami było były 3 osoby Mokrzyc....Mieli zarejestrowaną firmę WKM ltd na wyspach brytyjskich. Działalność rejestrowa tej firmy ma początek 2013r. Działalność "utajona" , gdyż nie miałem możliwości sprawdzić raportów z działalności tej firmy bez dokonania stosownych opłat w walucie brytyjskiej. Firma ta dokonała manipulacji akcjami Mgames w okresie styczeń 2016-luty 2017. Wywindowano kurs akcji Mgames, po czym zarząd, rada nadzorcza, główni udziałowcy poddali się procesowi zniknięcia . Po tym terminie na Wyspach Brytyjskich została zarejestrowana nowa firma WKM Ltd której głównym udziałowcem był Wojciech Kaszycki. Przeglądałem wszystkie ważne sprawozdania finansowe tej firmy. Nie było tam ważnych inwestycji. Oceniłem tą firmę bufor do inwestycji nieopodatkowanych. Bufor nie był wykorzystany. Były tam drobne inwestycje. Minimalnie stratne.
    W aktywach nie było udziałów MGames.
    Ciekawym elementem tej całej manipulacji był ostatni komunikat MGames. Był to moment po ewakuacji uczestników, kiedy firma była obłożona ludźmi z innej epoki. W tym komunikacie o zakończeniu działalności(prawdopodobnie-nie będę grzebał w info), w imieniu spółki informację przekazał Wojciech Kaszycki. Zbiegło się to z momentem kiedy niedługo wcześniej Wojciech Kaszycki zarejestrował na wyspach brytyjskich firmę WKM Ltd. Firma Kaszyckiego WKM Ltd od początku działalności wykazywała pełny dostęp do raportów okresowych i każdy inwestor miał dostęp. Z tych raportów wynika, że nigdy WKM Ltd Kaszyckiego nie miała udziałów w MGames.
    Wierzę brytyjczykom i ich systemom informatycznym. Myślę, że nie dają się oszukać.
  • Re: Nie potrafię ocenić Autor: ~Lolo [185.191.207.*]
    Weryfikuj informacje, które rozpowszechniasz bo takimi nieprawdami wprowadzasz ludzi w błąd.

Związki Wojciecha Kaszyckiego z macrogames w 2016 naprawdę nietrudno znaleźć, np:
    https://www.parkiet.com/assets/pdf/PA233060520.pdf
    Żeś się napracował, czas stracił a wyszła bzdura taka, że trudno nawet odkłamać. Jest już rzetelny i prawdziwy research na ten temat:
    https://m.bankier.pl/forum/temat/7553151
  • Re: Nie potrafię ocenić Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Też mam rozterkę, dlatego napisałem, że nie potrafię ocenić. Głównym udziałowcem MGames była spółka WKM Ltd, której udziałowcami były 3 osoby o nazwisku Mokrzycki. Wojciech Kaszycki pojawia się tam dwukrotnie: jako przewodniczący WZA w końcowej fazie, oraz osoba która wydała ostatni komunikat z upoważnienia spółki. Już rok temu miałem wątpliwości. Styl działania BTC jest zupełnie inny. Jawność, wywiady telewizyjne, oraz ocena firmy przez ważne osoby, w tym prezesa firmy dysponującej prawami autorskimi do filmów Disneya. Również prezes BTC studio budzi zaufanie. Poza tym firma działa, a akcjonariat jest totalnie wyleszczony dlatego nie wiem co myśleć. Mimo, że jestem aktualnie 1000% na plusie, to dalej trzymam akcje i nie jestem pewien, czy dobrze robię.
  • Re: Nie potrafię ocenić Autor: ~Lolo [185.191.207.*]
    Bzdura. To jest wkm ltd z mgames i btc, jedno i to samo, sprawdzone
    https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09628861/officers

Śmierdzi z daleka. A że „wygląda wiarygodnie”? Musi
    Myślisz, że directes czy mgames ściągnęłyby z rynku te grube miliony gdyby nie „wyglądały wiarygodnie”?

Szukasz leszczy do ubrania żeby zrealizować swoje 1000% na plusie?
  • Re: Nie potrafię ocenić Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    A co ty- lolo- myślisz.Przeczytałeś komunikat z walnego i kilka wypowiedzi na forum i myślisz że pozyskałeś absolut? Nie wydaję wyroków. Nie wiem, czy Kaszycki jest sprawcą, czy celem. Nie opieraj się na ocenie gracza wypowiadającego się na forum. Gracz giełdowy myli się zawsze. Rzeczywistość jest zawsze inna od tej, którą przeczytasz na forum. Jeśli inwestujesz w spółkę pewną i dobrą, to masz jak w banku, że stracisz. Firmy dobre się sprzedaje. Kupuje się firmy które dają szansę. Inwestuje się na ścianie strachu. Jeśli się nie boisz, to zysku miał nie będziesz.
  • Re: Nie potrafię ocenić Autor: ~Baja [188.146.114.*]
    Ja tam się nie boję
  • Re: Nie potrafię ocenić Autor: ~Korekta [5.226.142.*]
    Nie dziwne skoro nawet przepisać bez przekłamań nie potrafisz. Nie 3 tylko 2 udziałowców i nie Mokrzyc... tylko Moderaccy.

https://m.bankier.pl/forum/temat/4491753

A tak wgl to nie o tą spółkę chodzi.
    W tej właściwej jest p.Kaszycki. Ten sam co gwiazdorzy tu zaraz za p. Zeisnerem. Numer rejestrowy, adres, reprezentację itp można sprawdzić w krs - są w dokumentach polskich spółek (btc, macrogames) w krs
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.