jakieś niusy krążą po sieci?
Dziś pojawiają się pakiety kupna na ponad 20k.
To w przypadku VTI zupełnie nieoglądany ewenement.
Czyżby jednak komuś zachciało się ruszyć gniota?
Głownie handel polegał na odbieraniu papierów przez Animatora :-D
Wczoraj też głowna transakcja to był handel z Animatorem, ale z tą różnicą że to ANimator sprzedał ;-)
Może to sygnał że zmieniamy biegunowość i północ bedzie nas przyciągać?
Gdybysmy się dziś otarli o widły (górne) to zacznę wierzyć że jest na to szansa...
Niby dobrze zaczyna się dziać na tym naszym VTI ale czegoś ciągłe brakuje. Na fixie testowali pobliże wzrostowe, więc rośnie nadzieja, że dzień z obrotami nadchodzi. A wraz z obrotami... Oby.
Pozdrawiam
Misiek
Nie żebym sam ze sobą pisał ;-)
Ale baton został skonsumowany :-)
A to moze oznaczać jakieś umówione transakcje, i może jednak jakieś zainteresowanie papierami...
Zobaczymy
Coś się dzieje. Już dziesiątki tysięcy akcji przehandlowano powyżej 1,3. Jeszcze dzisiaj niech obrót się zwiększy chociaż do 40 tysięcy przy nawet lekkiej zieleni... Może mimo pogody tu zaświeci słońce.
Pozdrawiam
Misiek
Infermedica wspomniana jako największa dotacja na zagranicznych stronach w PL razem z amazonem i innymi... VTI ma pakiet tam, wiec szczytuje :) oprócz tego zakup pakietów w firmach gamingowych sprzed tygodnia i Brand24 - czego więcej trzeba ? W tym roku nowe szczyty
Baton sprzed kilku dni (o któym pisał Misiek) nie został skonsumowany.
Miał za zadanie ostudzić gawiedź.
Dziś jednak znów podchodzimy pod widły.
Pojawił sie też baton, dokładnie na widłach.
Dalej więc pewnie juz dziś nie pojedziemy.
Wydaje się że trwa akumulacja, ale moim zdaniem nie pod B24 czy Timecamp...
I oby zaden gamoń z fejsowej grupy nie próbował robić pompki (jak na ARI) ;-)
Nie wiem czy dzisiaj zastopuje... Ciśnienie jak widać rośnie, a ćwiartka batonika już zjedzona... Jeśli nie pojawią się kolejne "spychacze" to myślę, że jest szansa na pójście wyżej. Nie chcę zapraszać, ale dobrze to wygląda...
Pozdrawiam
Misiek
Nie zgadzam się. Tutaj to wręcz batonisko... I wydaje mi się że przy kolejnym ataku on znowu się pojawi. A że już został już nadgryziony...
Pozdrawiam
Misiek
Dokładnie, został zjedzony. To był ten sam baton sprzed kliku dni. Wówczas został zdjęty, wiec sądziłem że to baton-straszak; ale dziś zszedł z ceną z 1,50 na 1,45 po nadgryzieniu, i bardzo szybko został rozebrany. Zgadzam się, trochę to zabawne że o batoniku na 20k mówimy ze to "straszak" ale tak jest właśnie na VTI :-D (FF to 12,5%) Zobaczymy co jutro... Misiek, może będzie jednak jazda w najblizszym czasie ;-)
Enigma, na VTI jest inna skala ;-) Wydawało się, że to baton-straszak bo już kilka razy "coś takiego" zniechęcało do wzrostów. Ale wypada się zgodzić, że doszliśmy z kursem (1,50) w rejony że wiszący na Inno-Genowych (początek kwietnia) hakach będą się z nich zrywać. Wypada na spokojnie takie "dropsy" łyknąć i przyspieszyć dopiero w rejonie 2,50zł Wówczas jakieś porządne info (albo Infermedica, albo ExitPlan) mogłoby podbić kurs na 5-6zł...
To dopiero początek. Nie wszyscy będą chcieli oddać w takiej cenie. 2zl minimum, ale pewnie już w następnym tygodniu... myślę że do piątku dojdziemy do 1.7 na spokojnie
Panowie, ta spółka kilka lat temu na dużo mniejszym etapie rozwoju niż obecnie kosztowała 5-6 zł
Ok. Może była przesadzona, ale 1,5 czy nawet 2,5 to jest śmiech przy aktualnym potencjale spółki i jej portfela.
Ta perełka potrafi jednak wprowadzać suspens... Po wczorajszym dniu nadzieje, rozgrzane głowy, a ona dostojnie, w godzinę 10 akcji. Ciekawe czy coś ruszy dzisiaj.
Pozdrawiam
Misiek
Dojadą do 3 zł. I baton z lewej będzie chronił przed spadkiem poniżej 3 zł. Patrz na sposób skupu. Baton, który wraz ze wzrostem kursu będzie przesuwał się w prawo. Nie może być maks. zlecenie, ale pewnie z 5%-10% poniżej najwyższego będzie tam stał.
Teraz każdy powinien trzymac zeby od razu na 3zl skoczyło.... tylko wszyscy którzy wisza od ostatniego wyszczalu beda chcieli się jak najszybciej pozbyć... ale 3zl to kwestia dni, może tygodni