Czy byłbyś tak miły i podał link do transmisji jutro? Zarejestrowałem się dziś i w mailu napisali mi "Linki do transmisji online otrzymasz 22 czerwca na adres mailowy podany podczas rejestracji", a nie wiem czy informatycy gpw przewidzieli, że ktoś może się zarejestrować później :)
Bardzo dobre wrażenie sprawia pan prezes. Rzeczowo, dużo istotnych dla inwestora informacji. Jeśli będziecie chcieli to zamieszczę później prezentację ze spotkania.
Jedynie dobrze by było, gdyby pan prezes panował nad słownictwem podczas prezentacji, w pewnym momencie wypsnęło mu się przekleństwo ;)
Niemniej po takiej prezentacji, jedynie utwierdzam się w przekonaniu, że to świetna inwestycja.
Nie wiem niestety czy będzie zapis, ja się chwilę spóźniłem na to ze względu na robotę, więc ominął mnie początek. Nie zdążyłem też zająć się nagrywaniem całości :(
Prezentację udostępnili na spotkaniu (można było pobrać), nie wiem czy jest gdzieś na ich stronie. Mam ją na pdf.
Tak na szybko: Dużo zapytań od partnerów (z Azji na przykład), którym kazali płacić po 15-20k USD za możliwość współpracy, bo tyle roboty mają, że nie mogli wszystkich obsłużyć. Widać, że jest popyt na ich produkt i w Europie (tu mówił ciekawe rzeczy o np. Francji) i w US i w innych rejonach, które póki co są trochę bagatelizowane (właśnie Azja).
Dużo kasy idzie na zespoły sprzedażowe, ale zdają sobie sprawę, że nie mogą przesadzić z ich liczbą, biorąc pod uwagę proces sprzedażowy 18-30 miesięcy i być może nadchodzący kryzys.
Krótko mówiąc, zdaję się rozsądnie zarządzać spółką - mówią, że w najbliższym czasie nie będzie kolejnej rundy finansowania, bo mają 11 mln i wpada im trochę kasy za kolejne kontrakty.
Prezes mówił też, że spodziewają się kolejnych kontraktów w najbliższym czasie.
Aha, i na razie mają 2 światowe referencje - wywiad północnoamerykański i DOJ MLARS. Resztę zamieszczę w prezentacji, może coś mi się przypomni w międzyczasie.
Jestem tu 2 lata wiec tak naprawdę nic nowego..
To co ważne.
Są bardzo zajęci, bo covid zintensyfikował zainteresowanie. Żeby oddzielić plewy od ziarna wprowadzili wiec opłatę dla egzotycznych klientów
Lejek sprzedażowy konsekwentnie rośnie ale zapewne przyspieszy bo młodzi handlowcy w USA nabierają tempa. Ze średnich wynika ze w tym roku przyniosą i podpiszą gotowe kontrakty
Zamierzają trzymać się strategii pracy nad wzrostem zamiast rentownością oraz sprzedaży formy jako jednorożca.
Generalnie wiele znanych juz faktów, wręcz schładzając gorące głowy czekające na rychłe przejęcie firmy.
Po to uchwała w następnym tygodniu zeby sie przed tym zabezpieczyć i program motywacyjny zeby zespół budował wartość Firmy
Tak, chciałem się dopytać o kontrakt COVID-owy - czy dotyczy raczej monitorowania zarażonych czy zarządzania zasobami typu personel, środki etc. Niestety nie było już czasu na odpowiedź, a pan prezes jest gadułą, więc na pytania, które zdążono zadać odpowiadał dość długo :D