• Dear Investors Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    With the recent global turmoil...ect.
    takiej tresci iMail otrzymalem wczoraj o 12.34 od Gabe Gotthard i P.Wieczynskiego
    no ale nie zagladam codziennie na Maile..
    dostal ktos od was
    moze to tak ludzi podniecilo...
  • Re: Dear Investors Autor: ~da [46.238.109.*]
    a co to ma wspolnego z datawalk
  • Re: Dear Investors Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    hehe nic nie ma ci faceci ,ktorzy te maile do inwestorow wysylaja sa salowymi na emigracji ..tak jak ja
  • Re: Dear Swiss Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    Możesz wrzucić pełną treść ?

Czy zaposywaleś się na jakiś newsletter?

Z góry dziękuję
  • Re: Dear Swiss Autor: ~del [89.64.91.*]
    Polski newsletter, ale treść chyba ta sama (nie sądzę by miało to wielki wpływ na kurs):

Szanowni Państwo,
    w ostatnich miesiącach świat zawirował, a kwestie bezpieczeństwa stały się jeszcze ważniejsze niż do tej pory.

Pomimo globalnej blokady możemy ogłosić wiele nowych sukcesów, w tym projekt dla Departamentu Sprawiedliwości Stanów Zjednoczonych, gdzie zastępujemy konkurencyjne rozwiązanie firmy Palantir oraz projekt rządowy, w którym DataWalk jest centralnym repozytorium danych i wspiera analitycznie działania związane z COVID-19.

Powyższe wygrane oraz fakt, że z powodzeniem wdrażamy nasz system zdalnie, stają się kolejnym dowodem na to, że zwinność i łatwość wdrożenia platformy DataWalk to kluczowe atuty naszej oferty.

Odzwierciedleniem sukcesów handlowych minionych miesięcy jest rosnąca wartość lejka sprzedażowego, którego parametry przedstawiliśmy w liście przewodnim do raportu okresowego za 1Q 2020 r.

Poniżej znajdą Państwo podsumowanie najnowszych wiadomości oraz krótkie video, w którym Gabe Gotthard, inwestor i CEO DataWalk Inc., odpowiedzialny za rozwój amerykańskiej spółki-córki, odpowiada na pytania polskich inwestorów.

Życzymy Państwu dużo zdrowia
    Paweł Wieczyński, Sergiusz Borysławski, Krystian Piećko
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.4.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dear Investors Autor: ~bebe [37.47.192.*]
    tak , ja też otrzymałem ale po polsku , natomiast wywiad film z G.Gotthard po angielsku.
    tak , jestem zapisany do newslettera .
    chwalą się ogólnie , jest dobrze .
  • Re: Dear Investors Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    Jest jakiś link do wywiadu?
  • Re: Dear Investors Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    No to po sprawie ,koledzy mnie juz wyreczyli. juz nawet nie pamietam czy sie zapisywalem na newslettera ,chyba tak,
    Filmiku/wywiadu chyba nie widzialem ,musze poszperac
    Tez mi sie wydaje ,ze specjalnego wplywu na to szalenstwo ( a z drugiej str. dlaczego szalenstwo? cena godziwa :)) ten liscik nie mial.
    Kto wie moze ta platnosc od departamentu sprawiedliwosci byla jak na polskie warunki tak duza i sa perspektywy na jeszcze i ktos o tym wie no ich poszly konie w las.
    Nastempnym czego oni bardzo chca to deal z jakims wielkim ubezpieczycielem.Gdy przegladam linkedin IBM zrobil sie tak aktywny w reklamowaniu swoich mozliwosci ,ze jakby dostali polajanke od szefostwa ,zeby nie zaniedbywac rynku.
    Sie zobaczy .
    Zaczyna sie robic dziwacznie .Niektorzy nie moga zdzierzyc jak widze ,ze przeoczyli papier i te zyczenia zlamania karku sa tak naprawde od tego duzego, otwartego radujacego sie ,przyjaznego swojskiego serca.
    Scierki do konta.Ide do domu .Mam nadzieje ,ze nie opchneliscie.To jasne ,ze to dopiero poczatek drogi. Niech zyja drogowcy dlugodystansowcy
  • Re: Dear Investors Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    boze nastepnym powinno byc za pare lat bede pisal pewnie nastebnym
  • Re: Dear Investors Autor: ~BUM [31.60.102.*]
    piłeś - "NIE PISZ"
    Jestem tu dwa lata i bede pewnie jeszcze min dwa
  • Re: Dear Investors Autor: ~hazard [91.246.66.*]
    Dniała wam link do wideo? Ktoś zgłosił jako spam i nie mogę się dostać
    Poproszę link to sprawdzimy
[x]
DATAWALK 6,03% 123,00 2026-05-22 17:03:00