Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  150,50 zł , zmiana od tamtej pory: -18,27%

Re: Dear Investors

No to po sprawie ,koledzy mnie juz wyreczyli. juz nawet nie pamietam czy sie zapisywalem na newslettera ,chyba tak,
Filmiku/wywiadu chyba nie widzialem ,musze poszperac
Tez mi sie wydaje ,ze specjalnego wplywu na to szalenstwo ( a z drugiej str. dlaczego szalenstwo? cena godziwa :)) ten liscik nie mial.
Kto wie moze ta platnosc od departamentu sprawiedliwosci byla jak na polskie warunki tak duza i sa perspektywy na jeszcze i ktos o tym wie no ich poszly konie w las.
Nastempnym czego oni bardzo chca to deal z jakims wielkim ubezpieczycielem.Gdy przegladam linkedin IBM zrobil sie tak aktywny w reklamowaniu swoich mozliwosci ,ze jakby dostali polajanke od szefostwa ,zeby nie zaniedbywac rynku.
Sie zobaczy .
Zaczyna sie robic dziwacznie .Niektorzy nie moga zdzierzyc jak widze ,ze przeoczyli papier i te zyczenia zlamania karku sa tak naprawde od tego duzego, otwartego radujacego sie ,przyjaznego swojskiego serca.
Scierki do konta.Ide do domu .Mam nadzieje ,ze nie opchneliscie.To jasne ,ze to dopiero poczatek drogi. Niech zyja drogowcy dlugodystansowcy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK 6,03% 123,00 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.