hmmmm…. sprzedales? nigdy nie mialem pamapolu, sledze pamapol jedynie z ciekwosci i nawet Wam mocno kibicowalem w Waszej sprawie. Tyle było krzyku jak to Was chca oszukac, ile te akcje sa warte, a tu sie okazuje ze sprzedales przy pierwszej malej podbitce? Jestem rozczarwowany
Dnia 2020-06-19 o godz. 15:13 ~harry napisał(a): > hmmmm…. sprzedales? nigdy nie mialem pamapolu, sledze pamapol jedynie z ciekwosci i nawet Wam mocno kibicowalem w Waszej sprawie. Tyle było krzyku jak to Was chca oszukac, ile te akcje sa warte, a tu sie okazuje ze sprzedales przy pierwszej malej podbitce? Jestem rozczarwowany
na szczęście sprzedałem to już 2 LUB NAWET 3x dzięki temu udało się zamknąć inwestycję na + choć uwzględniając inflację przez 10 lat to raczej jednak nie ( NIE LICZYŁEM) kolego nie wiesz jakie jajca sąd dopuszczał i jaką argumentację uwzględniał nie ma czasu pisać powiem tylko Półgrabia zeznając w sądzie stwierdził że Szzataniakom jest "przykro" zapytałem czym się to objawia , płaczą po kontach , biorą antydepresanty czy co innego ? to pytanie sąd oddalił , ale nie wie , że Maseratti było na nasz koszt akcjonariuszy PMP wszystkie wielkie premie i wypłaty , dla akcjonariuszy było 5% wartości początkowej z IPO w wezwaniu , największy mniejszościowy który siedzi w tym g... od oferty może coś powiedzieć , ja to kupiłem w okolicy 3-3,3 10 lat temu jakiś pakiet , nabrałem się na ich kłamstwa a dziadostwa nie znoszę >>>>
No spoko... nie chce oceniac bo nie znam do konca sytuacji, generalnie robiles dobrą robotę i trzymalem kciuki. Doceniam, bo ja pełnię podobną na innej spolce, aczkolwiek u nas do steapu sadow nie doszlo. Pokrzyzowalismy plany prawdopodobnego wycisniecia zawiazaniem porozumienia. Mamy 7% i moga nas teraz cmoknać.
Przez weekend spółdzielnie przeanalizują wszystkie s-ki, ocenią potencjał i wybiorą obiekt ;) a wtedy 2-j stróże nie zapanują na kursem. PAMPOL owiała zła sława 2-ch takich, co myślą, że ukradli 2-gi księżyc. Dotychczas raczej nie szanowali innych nie liczą się z nikim i z niczym, z tym że to nie jest już folwark prywatny, a s-ka publiczna. Boom, jaki tu nastał nie skończy się szybko. - wchodząc na syf, jakim się nasz GPW beztrosko oraz bezkarnie mieni, zakładam też całkowitą stratę ;) - niemniej wolałbym diametralnie inny scenariusz oraz godziwy zysk z inwestycji
Dnia 2020-06-19 o godz. 15:46 ~Maciej napisał(a): > Przez weekend spółdzielnie przeanalizują wszystkie s-ki, ocenią potencjał i wybiorą obiekt ;) a wtedy 2-j stróże nie zapanują na kursem. > PAMPOL owiała zła sława 2-ch takich, co myślą, że ukradli 2-gi księżyc. Dotychczas raczej nie szanowali innych nie liczą się z nikim i z niczym, z tym że to nie jest już folwark prywatny, a s-ka publiczna. Boom, jaki tu nastał nie skończy się szybko. > - wchodząc na syf, jakim się nasz GPW beztrosko oraz bezkarnie mieni, zakładam też całkowitą stratę ;) > - niemniej wolałbym diametralnie inny scenariusz oraz godziwy zysk z inwestycji
Well, ... w tej sytuacji 2-stróże zamienią kon z 0,4 na 4 x SQ ( nie bez przyczyny szarpnęło tak raptem w środku tygodnia - myśl, że są tu już rozstawieni ;)