Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: 122,50%

Re: JohnDeere

Dnia 2020-06-19 o godz. 15:13 ~harry napisał(a):
> hmmmm…. sprzedales?  nigdy nie mialem pamapolu, sledze pamapol jedynie z ciekwosci i nawet Wam mocno kibicowalem w Waszej sprawie. Tyle było krzyku jak to Was chca oszukac, ile te akcje sa warte, a tu sie okazuje ze sprzedales przy pierwszej malej podbitce? Jestem rozczarwowany

na szczęście sprzedałem to już 2 LUB NAWET 3x dzięki temu udało się zamknąć inwestycję na + choć uwzględniając inflację przez 10 lat to raczej jednak nie ( NIE LICZYŁEM)
kolego nie wiesz jakie jajca sąd dopuszczał i jaką argumentację uwzględniał nie ma czasu pisać powiem tylko Półgrabia zeznając w sądzie stwierdził że Szzataniakom jest "przykro" zapytałem czym się to objawia , płaczą po kontach , biorą antydepresanty czy co innego ? to pytanie sąd oddalił , ale nie wie , że Maseratti było na nasz koszt akcjonariuszy PMP wszystkie wielkie premie i wypłaty , dla akcjonariuszy było 5% wartości początkowej z IPO w wezwaniu , największy mniejszościowy który siedzi w tym g... od oferty może coś powiedzieć , ja to kupiłem w okolicy 3-3,3 10 lat temu jakiś pakiet , nabrałem się na ich kłamstwa a dziadostwa nie znoszę >>>>

to są MEGA DZIADY

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PAMAPOL 0,00% 2,67 2025-09-26 16:20:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.