"Dodatkowo, w październiku 2019 roku Blockchain Lab podpisała umowę z firmą DigiMax, butikiem inwestycyjnym z Kanady, tworzącym konsorcja inwestujące w nowatorskie projekty o spodziewanej wysokiej stopie zwrotu. Celem współpracy jest przeprowadzenie emisji akcji Spółki w formie stokenizowanej (security token offering). Spodziewany termin zamknięcia emisji to przełom trzeciego i czwartego kwartału 2020 roku, zaś oczekiwana kwota pozyskanych środków (tzw. hard cap) to 5 mln USD. Akcje spółki w formie stokenizowanej będą przedmiotem obrotu w Kanadzie i Azji. Pozyskana z emisji kwota pozwoli Blockchain Lab na produkcję wybranych, sprawdzonych wcześniej tytułów na platformy konsol."
Żary żartami... ale dokupiłam :) Z zamiarem potrzymania na dłużej:) Zgadzam się, z forumowiczami, którzy piszą, że na razie może mają w spółce lekki rozgardiasz, ale potencjał jest bardzo duży. Jak to wszystko się poukłada w drugiej połowie roku i zostaną wydane gry oraz aplikacje edukacyjne ( których jestem gorącą zwolenniczką ) to cena akcji 15-20 jest całkiem realna, a jak będzie, 30 to tym lepiej dla akcjonariuszy:)
Baju, przepraszam za taką dygresję, ale właśnie w TV śniadaniowej, nakłaniają do niekoszenia trawników ze względów ekologicznych ( podobno wysoka trawa zatrzymuje wilgoć). Teraz więc trzeba " hodować" wysoką trawkę
Tego nie wiem :) Trzeba próbować .... dopóki nie spróbujemy , to się nie dowiemy :) Podobno jest susza ( choć ja tego nie widzę, ciągle pada), więc wilgoć powinna być w cenie....
Ola susza w Polsce jest od.xx... lat. Jest susza na bank i to co raz większa!. Jesli nie widzisz to musisz uwierzyć na słowo, albo gdzieś sprawdzić. Zaniechanie koszenia trawy to też dobry sposób by zakumulować, czy wilgoć czy kapitał. Łąka BTCs zostawiona, niech rośnie step nawet, na 2 metry ... Reszta od czasu do czasu, tak dla pielęgnacji,i sportu, bo to inny gatunek trawy jest...Jak się nie kosi to marnieje, co prawda odrasta, ale już jakby nie taka,