Męczycie się z paczką za kilkanaście tysięcy ale w gębie każdy mocny. Oj grajki, grajki chcecie zarobić ale kieszenie puste. Patrz i ucz się jak prowadzi się T2P.
uwierz mi bolen jest tu pełno zarobionych(oczywiscie wirtualnie na razie) w tym ja, podbierałem juz koło 40 grochów, ale głupot o 50 grochach to juz nie pisz bo sie osmieszasz...
Dla mnie żadna. Szykować się na czerwień.0,5x to 0,5x. Szwedzi kupowali ze średnią 1,5 to nie bawmy się o drobne 5 groszy w lewo czy prawo. Już dzisiaj was przerosła 40 k paczka. Lepiej zadaj sobie pytanie czemu szwedzi nie biorą z rynku? Czyżby był jakiś haczyk albo ktoś coś wie więcej ? A może drukną akcje po 0,10 bo chyba tyle wynosi nominał. Pamiętaj nic nie dzieje się bez przyczyny.
Bolek nie kompromituj się,chcesz kupić taniej te swoje 2tys. akcji rozumiem,ale nie wypisuj takich idiotyzmem.Papier w rękach drobnych,to i obrotu niema.Bedzie zysk zobaczysz cenę.Juz ci pisałem,jak byś nie był leszczem to byś te 50 groni sam zrobił,a tak tylko jęczysz.
Nie mam ale było widać po infie, że chętnych mie było na kwit . Niby tak drogo brali a z rynku nie wybierali więc sprawa była prosta jak 2 plus 2. A T2P pięknie rośnie a wy?
Naprawde nie wiem czy jestes tak wieokim trollem i idziesz w zaparte czy nie rozumiesz dlaczego inwestorzy nie biorabz rynku. A co zarzad i spolka ma z tego, ze inwestorzy skupia teraz akcje z rynku? Czy w spolce magicznie przybedzie gotowki na inwestycje? Dodatkowo kazdy wtedy ma wglad w to co sie dzieje,dokumenty poufne, analizy, strategie itd, nie mowiac o tym, ze pewnie czesc znala sie prywatnie i sobrze wiedzieli co biora. Dla nas tez znacznie lepiej gdy inwestorzy dostana akcje a nie zwrot pozyczek. Nikt nie wpusci w rynek akcji za 9 baniek bez potencjslnych odbiorcow a tych jakos trzeba przekonac. Tu mowa o obecnych 9 bankach a co o reszcie i np fundzie co mial zebrac do 4mln euro? Dlaczego po infie o cenach ekisyjnych nie bylo takiei reakcji? 1.gra pod zniechecenie co skutecznie czynisz, 2.wejdzie to w zycie z chwila klepniecia na walnym wraz z innymi infami, ktore nie pozostawia zadnej watpliwosci. Do tego teraz dojda osoby, ktore chca miec pakiet do uczestnictwa w walnym i szczerze sam sie nad tym mocno zastanawiam.
Przepraszam za bledy. Dodam jeszcze, ze chwilowo papier jest po prostu malo ppularny i na tym dla nas olbrzymi plus... Gdy rozpromuja temat i pojawimy sie na portalach biznesowych to warto juz siedziec obkupionym a nie dopiero skupowac ale to zapewne dobrze wiesz. Przypominam, ze spolka byla warta ok 80 baniek jakos w q3 tamtego roku.. licencje itd... sporo sie zmienilo i tylko na plus wiec wartosc rosnie a a my dalej na dnie. Papier latal po 1zl + pakietami i wtedy wszystko bylo czysta spekulacja... Teraz to fundament i fakty znacznie optymistyczniejsze niz wtedy spekulacje a my dalej na dnie. Czasu coraz mniej a chetnych bedzie coraz wiecej.
Nie rozumiem po co te dyskusję z Bolkiem? Już wszyscy wiedzą że to troll naganiajacy na spadki bo golas chce kupić akcję jak najtaniej. Jeśli się ktoś nabiera na jego nagonkę na 50 gr to gratuluję głupoty. Proponuje nie reagowac i dac sobie spokój bo koleś po prostu gada głupoty i tyle w temacie. olac typa i tyle. Kto mądry wie że typ gada bzdury. A jeżeli ktoś kupuje bądź też sprzedaje akcję w oparciu o wpisy na forum bankiera to powinien w ogóle dac sobie spokój z giełdą. Pozdro
Bolen.Co ty za bzdury wypisujesz. W tym tygodniu sam dokupowałem pakiet 260k i podniosłem kurs do 85gr, a ty mówisz o zakupach za 1-2 mln. Przypomnę ci że w ff jest oficjalnie tylko 10 mln akcji. Ewidentne masz mentalność drobnego ciułacza-kombinatora. Zmień mentalność to może zaczniesz coś zarabiać. Nie zaśmiecaj nam forum tymi twoimi przemyśleniami
Nad czym się zastanawiasz? Czy iść na walne czy kupić kilka akcji jak Szwedzi ? Wiem jedno, że jak bym wyłożył tu milion czy 2 i był zainteresowany tematem to napewno bym nie pogardził akcjami z rynku ze 100% dyskontem. Ale rozumiem że oni nie są no bo po co kupować taniej i wiedząc więcej, lepiej zostawić te akcje ulicy żeby sobie zarobiła. Po drugie po co iść na walne ? co ciebie interesuje ? czego oczekujesz?