Ale slodza ludzie na discardzie : ! "this is honestly one of the best games ive ever played" "this game is a masterpiece, truly something that i will keep and play it like tf2"
Przeczytałem to i myślę "czyżbym aż tak się pomylił?!". A potem sprawdziłem, ile osób w ogóle zagrało w to demo. Hahahaha!
Czyli tak: Blackthorn Arena nie wzniosła się za bardo ponad swoje liczby z Early Accessa, była popularna głównie w Azji i już umarła. Dunrog zdechł na kickstarterze pierwszego dnia. Time To Stop Time wygląda ohydnie i mimo ekspozycji na głównej steama, w darmowe demo gra garsteczka graczy. To co Minifund, znów dokupujesz, bo cię denerwuję?
Ano będę za 28. Poczytaj sobie kolego discorda i zobacz ile demek na festiwalu https://store.steampowered.com/search/?sort_by=Released_DESC&term=demo&category1=10&os=win&supportedlang=english
Przyznaję że jest żenujący i sam szczerze liczyłem na wiekszy. Proponuję żebyś jutro sprzedał akcje no bo rozumiem że masz skoro tak Cię to boli. Bardzo cierpisz a ja nie mam jak Cię na wódkę zaprosić. Ja jednak poczekam bo jakoś dziwnie nikt nie dał mi dziś kupic. Po 29 i wyżej stałem. Czekam. Pozdrawiam.
To nie tak, po prostu jest tu ACS i może (choć mam spore obawy) HFC. Natomiast udawanie, że wydawanie takich gier jak obecnie, ma sens, albo że są "ok", to malowanie uschniętej trawy na zgniłozielono.