• 4,5 miliona Autor: ~Cyz [5.173.32.*]
    4,5 miliona akcji ktoś kupił. Coś się szykuje
  • Re: 4,5 miliona Autor: ~Cyz [5.173.32.*]
    Przepraszam nie akcji a za 4,5 miliona złotych kupił akcje
  • Re: 4,5 miliona Autor: ~Krisdm [89.67.24.*]
    A ktoś z zarządu je sprzedał... Przed chwilą pokazała się informacja.
  • Re: 4,5 miliona Autor: ~Olo [178.235.184.*]
    Sprzedal teraz, czyli mozna wnioskowac, ze raczej nie pojda juz duzo wiecej do gory. Gdyby byla szansa na szybki wzrost ponad poziom 50 to kto by teraz sprzedawał?
  • Re: 4,5 miliona Autor: ~yoda [178.37.233.*]
    Olo , to sprzedaj i po kłopocie ;)

Ja swoje trzymam , bardzo jestem ciekaw rozwoju tej spółki. Teraz czas na rejestracje w sądzie podwyższenia kapitału. To przez te PDA tak to się kisi , bo zapewne Ipopema utrzymuje zbliżone kursy i nie ma opcji mega wzrostu na akcjach jak ktoś równolegle nie łyknie pda. Więc zapraszam do zakupów PDA
    Mam maly pakiecik wiec moze sobie lezec i pare lat. Nie ma napinki. Chodzi tylko o pewne czytelne sygnaly wysylane ostatnio z sesji na sesje. I te korygowanie kursu jedną lub dwoma akcjami. Znany mechanizm ze społek, ktore spadly do ligi bananowej. I smutne jezt to, ze taka spolka powoli spada do takiej ligi. M nadzoeke, ze.cos.soe zmieni.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.154.148.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie zrozumiales mnie do konca. Nie odnosilem sie do kondycji fundamentalnej firmy. Wlasnie to jest przykre, ze to jest firma z perspektywami, ale jest tu niepokojąca tendencja tj. sterowanie kursem za pomoca jednej lub dwoch akcji. To zniechęci ludzi i doprowadzi do przyslowiowej jednej transakcji na tydzień. Ile jest takich spolek z duza kapitalizacją, dobrą kondycją, niezlymi wskaźnikami, a ktore sa omijane szerokim lukiem jezeli chodzi o obroty. Oby tu bylo inaczej
  • Re: 4,5 miliona Autor: ~yoda [178.37.233.*]
    Ale , zauważ że ktoś te akcje KUPIŁ. Więc nie patrz tylko przez pryzmat sprzedającego, facet jest ze spółką od dawna . Dorobił się majątku i chce odciąć trochę kuponów ;)

A ten kto kupił po 44.50 , mógł równie dobrze kupić po 38 zapewne.
  • Re: 4,5 miliona Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    moze chce dokupic np.ryvu :))
[x]
SELVITA 3,34% 30,95 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.