wg mnie to kurs pod wymianę na PDA . Kurs ruszy w górę jak będzie po konwersji na akcje pewnie. Ale nie moge znaleźć terminu kiedy to nastąpi.
Czekamy na dobre wiadomości dot. akwizycji. Myślę że jest ok , bo ktoś pilnuje kursu również w momentach paniki /na niskich obrotach u niektórych o to łatwo ;-) ./
Ale wczoraj ktoś troszkę rozbijał podaż 3 x po 1k więc jakis delikatny ruch jest,
Tu się zaczyna robić wałek finansowy jak na InventionMed. Kurs lekko do góry i sru przewalenie 100.000 akcji o 1zl taniej. Zaczyna zalatywać praniem pieniędzy i graniem na nosie zwykłych akcjonariuszy
mareczku nie wiem ,kiedy wchodziles,czy jestes na plusie czy nie. nie proboj synku wprowadzac tu bonmotow jak na gamingu lub jakichs prowincjalnych gniotach.Nie ma na gpw porowwnywalnie transparentnie zachowujacych sie spolek w biotech i ogolnie rowniez.Jezeli ty porownujesz cos o nazwie med w koncowce z selvita to nie dziwie sie ,ze mowisz o jakims praniu.
Byl wprawdzie komunikat ,ze zona prezia wyprala mu spodnie z piecioma dychami w kieszeni ale chodza plotki,ze juz wyszla na wolnosc ( z kuchni).
No chyba ,ze mareczek siedzi na cln ,to by wpis wyjasnialo