Ola, a kto tu tak ciężko pracuje jak nie my? Prawda? Ilez ja się głupot napisałam.!. A lie siana skosiłam i bzdur innych nawymyślałam ;))) . Ale nikt tego nie docenia :(. Rabat na akcje poprosimy za to :)) !!!! To strasznie ciężka i frustrująca robota jest.
To się zmówimy i bedzie biznes. Tylko co na to Zarząd? Jakaś uchwała musi chyba być ! a Walne? Kiedyś było coś chyba że Zarząd sam moze, ale nie wiem czy dat tam jakichś nie było...
MORTIMER POPRZYJ NAS W ZARZĄDZIE I GDZIE TRZEBA. PLEASE!!!! ( POWIEDZIAŁ WCZEŚNIEJ ŻE NAPISZE)
Otwieram drugie wino i ide po kałamarz. Piorem gesim do zarządu zaczynam skrobac w te słowa : "Szanowna wiaro. Od czci odsądzają was po internietowych forumach ci, co groszem nie śmierdzą,lecz zawiść nad Wisłą znana od wieków, sama ich ku temu skłania. Spojrzyj wtem łaskawie na nielicznych, co na piersi biorą obronę przed tymi wiary małej i wspomóż inwestycyją w nasze szlachetne grono, akcje emitując w nasze skarbce skierowaną. Ukłony z szabli salutem. " Podpisani Hej ho :P