Produkty tekstylne na potrzeby medyczne. To będzie spółka czarny koń jak zacznie rosnąć to kilkanaście złotych spokojnie osiągnie. Zawsze jest tak ze niezauważana spółka staje się cenną inwestycją
Jeszcze trochę i rynek zobaczy czarnego konia. Czekam na efekty działań Zarządu, Restrukturyzacja przebiegła pomyślnie a nowe linie produkcyjne maseczek dadzą podwójne zyski. Ciekaw jestem co jeszcze z branży medycznej uruchomią???
Pretektor szykuje się na NOWE tu będzie się działo. Akcje są niedowartościowane. Pandemia nie odpuszcza a poz tym to teraz środki ochrony osobistej są bardzo pożądane. Nie ma jeszcze antidotum na Covid-19 a wszyscy zachowują sie jakby wirusa nie było. Taka sytuacja jest grożna czas pokaże na jesieni choć wolałbym już szczepionkę która nadal nie została wyprodukowana. W USA obiecuja że z pocątkiem 2021 bedzie już gotowa ale to jeszcze sporo czasu. Protektor do tego momentu powinien być po kilkanaście złotych.
I pewnie te gry nas zabezpiecza przed pandemia. Ja niestety czarno widze jesien spoleczenstwo na chwile zapomnialo co mu grozi ale niestety maski wroca na ulice tak szybko jak zniknely
Pandemia to przecież nadmuchana ściema, śmiertelność na poziomie 0,02-0,07 % to jakaś kpina, żeby cały świat teraz musiał chodzić w maseczkach, cieszę się bardzo, że udało mi się sprzedać akcje protektora, dziś sprzedałem z ulgą ostatnią paczkę. Spółka ma kiepską sytuacja finansową a ludzie się na tyle obudzili, że już żadnych maseczek nie kupią. Jak dla mnie protektor przespał swoje 5 min.
Widać ze nie czytasz wiadomości ze Świata. Chiny odwołuja loty i zamykaja praktycznie Pekin. Tam zaczyna sie druga fala epidemii. Sprzedałeś w najgorszym momencie..