• Protektor - Medica Autor: ~Gracz_Med [37.47.107.*]
    Produkty tekstylne na potrzeby medyczne. To będzie spółka czarny koń jak zacznie rosnąć to kilkanaście złotych spokojnie osiągnie. Zawsze jest tak ze niezauważana spółka staje się cenną inwestycją
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Max [31.0.37.*]
    A szeroki rynek przypomina sobie ze epidemia panuje. Środki ochronne beda potrzebne od masek nie uciekniemy
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~argos [95.41.190.*]
    Jeszcze trochę i rynek zobaczy czarnego konia. Czekam na efekty działań Zarządu,
    Restrukturyzacja przebiegła pomyślnie a nowe linie produkcyjne maseczek dadzą
    podwójne zyski. Ciekaw jestem co jeszcze z branży medycznej uruchomią???

• Re: Protektor - Medica Autor: ~AlexandrePadre [185.125.226.*]
    Pretektor szykuje się na NOWE tu będzie się działo. Akcje są niedowartościowane. Pandemia nie odpuszcza a poz tym to teraz środki ochrony osobistej są bardzo pożądane. Nie ma jeszcze antidotum na Covid-19 a wszyscy zachowują sie jakby wirusa nie było. Taka sytuacja jest grożna czas pokaże na jesieni choć wolałbym już szczepionkę która nadal nie została wyprodukowana. W USA obiecuja że z pocątkiem 2021 bedzie już gotowa ale to jeszcze sporo czasu. Protektor do tego momentu powinien być po kilkanaście złotych.
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Win [188.146.96.*]
    Teraz tylko ARTGame w tym roku dwie duże premiery. Pierwsza już 10 lipca.
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Max [95.41.167.*]
    I pewnie te gry nas zabezpiecza przed pandemia. Ja niestety czarno widze jesien spoleczenstwo na chwile zapomnialo co mu grozi ale niestety maski wroca na ulice tak szybko jak zniknely
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Harcmistrz [83.23.110.*]
    Pandemia to przecież nadmuchana ściema, śmiertelność na poziomie 0,02-0,07 % to jakaś kpina, żeby cały świat teraz musiał chodzić w maseczkach, cieszę się bardzo, że udało mi się sprzedać akcje protektora, dziś sprzedałem z ulgą ostatnią paczkę. Spółka ma kiepską sytuacja finansową a ludzie się na tyle obudzili, że już żadnych maseczek nie kupią. Jak dla mnie protektor przespał swoje 5 min.
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~argos [95.41.167.*]
    Widać ze nie czytasz wiadomości ze Świata. Chiny odwołuja loty i zamykaja praktycznie Pekin. Tam zaczyna sie druga fala epidemii. Sprzedałeś w najgorszym momencie..
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Karma [195.184.83.*]
    Super ze sprzedales - nie zaglądaj już tu więcej i odbij sobie stratę gdzie indziej
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Daro [5.173.229.*]
    Szkoda że tak późno. Czy może jeszcze jest ktoś kto ma ochotę to sprzedać?
  • Re: Protektor - Medica Autor: ~Harcmistrz [83.23.110.*]
    Jedyny błąd jaki popełniłem to ten że mogłem sprzedać dzisiaj na minimalnej stracie :)
[x]
PROTEKTOR -3,07% 1,20 2026-04-27 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.