• A w długim terminie... Autor: ~dl [83.31.204.*]
    Jak zobaczycie sobie na wykres w skali 1 roku to sporo można na nim zobaczyć. Trend jest mocno rosnący. Jednak po każdym wzroście kurs jest zbijany na kolejne "kółko" zawsze trochę wyżej niż poprzedni start. Ot cała filozofia. Wygląda na to, że aktualnie jesteśmy w końcowym okresie zbijania. Obstawiam, że dno może być na około 23 i to przypadnie najpóźniej na wyniki za drugi kwartał, choć pewnie wcześniej jak pojawi się jakieś dobre info. Łatwo kierować kursem takiej małej spółki. Nagany są tu po to, żeby mieszać, bo żerują na tym trendzie jak hieny na resztkach z "pańskiego stołu" :)

Już niebawem kolejny atak tym razem na około 0,35. Po czym pewnie znów zwała na jakieś 0,25 - 0,26. Nie dajcie się wydmuchać. Pozdrawiam cierpliwych i rozsądnych. Czas działa na naszą korzyść.

• Re: A w długim terminie... Autor: ~ja [87.207.195.*]
    w długim terminie to pewnie nie jeden z nas tu wróci i zakupi akcje po 12-15 gr bo narazie to więcej nie są warte .
    Jak upchną wszystkie to nawet tyle nie będą warte a z tego co widać to mają zamiar upychać co miesiąc systematycznie dodatkową pulę
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~Pedro [78.88.33.*]
    Żebyś się nie zdziwił :p
    chciałbym sie zdziwić i życzę Ci tego ale za wiele już widziałem i nic mnie nie zdziwi bo ludzie są nie przewidywalni jak widzą wzrosty wtedy nie potrafią sie powstrzymać i zostają z papierkiem aż zdadzą sobie sprawę z tego że wszyscy inni opuścili ten pociąg
    Dlatego nigdy się nie wychodzi ze spółki na stracie a jak już trzeba sprzedać na minus to po to żeby odkupić więcej po niższej cenie. Jak to kiedyś napisał ktoś mądry na biomaximie że zapamiętałem do tej pory - "braliście po 8 zł a po 7.30 nie chcecie?"
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~dl [83.31.204.*]
    Dnia 2020-06-09 o godz. 22:32 ~ja napisał(a):
    > w długim terminie to pewnie nie jeden z nas tu wróci i zakupi akcje po 12-15 gr bo narazie to więcej nie są warte .
    > Jak upchną wszystkie to nawet tyle nie będą warte a z tego co widać to mają zamiar upychać co miesiąc systematycznie dodatkową pulę

O tym właśnie pisałem. Dziękuję za przykład. :)"Oni", "więcej nie warte", "upychanie". Nie ma żadnych "ich". Są kółkowicze mający tu po kilkadziesiąt tysi. Mieszanie w głowach, tworzenie dramatów, odbieranie niżej, kolejne kółeczka. Ignorujcie hieny.

Naszą korzyść dobrze powiedziane tylko czyja to korzyść
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~dl [83.31.204.*]
    Dnia 2020-06-09 o godz. 22:34 ~ja napisał(a):
    > Naszą korzyść dobrze powiedziane tylko czyja to korzyść

Każdy ma swoją własną. Zależnie od włożonego kapitału. Nie interesujmy się cudzymi pieniędzmi, a będzie pięknie. Czyż nie tak?
    Dokładnie każdy ma swój rozum można coś pokazać uzmysłowić ale i tak zrobi co uważa
    taki kolejny przykład
    Na kupnie jest 20 tyś akcji po 0.26 gr. sprzedawane jest 19700 300 zostaje na kupnie pc co ? ano zostawia się aby ktoś inny nie sprzedał bo 300 akcji nie będzie mu się opłacało sprzedać a jakby chciał sprzedać więcej musiałby niżej sprzedać proste i logiczne
    Albo ktoś ma 19700 akcji i tyle sprzedaje. Albo jedna osoba 10k a druga 9700. W takiej sytuacji można wystawić na sprzedaż na przykład 5000 a jak następna oferta jest za nisko to poczekać.
    to był przykład a ilość znaczy wolumen też widać
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~Kkkk [109.125.236.*]
    Panowie nie oszukujmy się jest bryndza a bedzie jeszcze gozej, za duzo makulatury naprodukowali, uciekajcie poki jeszcze jest czas na to, stracicie oszczednosci calego życia, beda dramaty ludzkie, rozwody, głodówki, nie bedzie na wakacje, na ubranka dla dzieci na nowe auta na nowe rowery na nowe spodnie nawet a moze i skarpetki nie będzie. Uciekajcie auuuuuu...
    a każdy kto obserwuje ten papier widzii że tutaj ta praktyka jest nagminna
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~vdk [31.182.146.*]
    Spółka zwiększyła przychody o blisko 700%, nie odrobiła 40gr z lutego, a ktoś myśli, że nagoni i kupi po 12gr czyli niżej niż dołek z marca? Serio? :D jak to spadnie poniżej 20 to sam zrealizuje zysk gdzie indziej i dokupie, tutaj 100tysi zł to jest 10% tygodniowego obrotu, czyli byle leszcz może kursem zarzucić tak, że komuś łapki urwie
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~Kkkk [5.173.146.*]
    Tu moze cos sie będzie działo ale w 2021,poki co zjazd i kiszonka 19 - 22gr,do zobaczenia za rok. Za duzo papieru w obiegu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.88.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A w długim terminie... Autor: ~Spokojny [94.254.213.*]
    Mówiłem by dobrać z rana po 22gr.bo taniej to raczej nie będzie.
[x]
MUNAR -1,06% 0,38 2026-04-30 12:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.