• Witam Autor: ~W3 [77.253.98.*]
    Macie jakiś kalendarz przyszłych produkcji własnych czy to wydawniczych? Chętnie bym zobaczył. Pozdrawiam.
  • Re: Witam Autor: ~nowy [178.16.102.*]
    sam se poszukaj
  • Re: Witam Autor: ~W3 [77.253.98.*]
    Bardzo pomocny byłeś. Paluszki cię nie bolą od tej pomocy udzielonej? Jak ktoś ogarnięty, jest chętny trochę objaśnić co się dzieję w spółce, to nadal jestem chętny do przyjrzenia się.
  • Re: Witam Autor: ~nowy [178.16.102.*]
    Cfaniaczek. Ludzie tutaj godziny poswicaja, czytaja, sledzą, zeby dobrze zainwestowac, a ty chcesz miec wszystko na tacy, a co z tego będziemiy mieli, kolejnego spekulanta?? xD
    Najwyzej nie zainwestujesz
    Żebyś zarobił to muszą przychodzić i inwestować tu nowe osoby, bo nie spodziewam się że nagle fundusz jakiś tu przyleci. Nie jestem żadnym spekulantem i trafiłem tu przypadkiem. Wszędzie ludzie chcą żeby inwestować w ich spółki, tu odwrotnie. Ciężki szok. Miałem tego nie robić żeby nie być posądzony o jakiś naganianie, ale chce Ci pokazać czym ja witam nowych akcjonariuszy, tam gdzie jestem mocno zaangażowany. Co nie znaczy że tam wartość akcji musi rosnąć i nikogo nie namawiam do zakupu. Po prostu przykład podejścia do nowych akcjonariuszy.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_klabater-zbior-informacji,37391705.html 

• Re: Witam Autor: ~Pedro [78.88.33.*]
    Raczej musi spółka zarabiać, spekuła nikomu normalnemu potrzebna nie jest.
    Pedro pewnie że spółka musi zarabiać, ale po to własnie są przyszłe plany i kalkulowanie czy debiut jakieś gry z portfolio zakończy się sukcesem. Przecież można coś fajnego pokazać i o tym dyskutować. Wszędzie tylko ujadanie od troli i spekulantów.
    Komentarzami to można co najwyżej kogoś nagonić albo zniechęcić bo większość na forum tylko myśli jak zrobić innych na wała a kurs jaki ma być to będzie bo od tego są sternicy. Masz espi i sam decyduj, twoje pieniędze.
    Pieniądze
  • Re: Witam Autor: ~Vdk [5.184.111.*]
    Akurat tu bym się nie zdziwił jak wejdzie fund. Ostatnio powstają takie inwestujące w Gamedev, a ta spolka wciąż nie odrobiła wycen z lutego jednocześnie zwiększając o prawie 700% przychody za 1Q
  • Re: Witam Autor: ~ple [5.173.248.*]
    W ostatnim raporcie można przeczytać,ale nie tylko.Tak trudno się trochę wysilić i poklikać gdzie trzeba?
    Raport to dla mnie za mało. Żeby wszystkiego samemu szukać, nie mam aż tyle czasu, a spółek z Gamedev jest chyba z 50 już na giełdzie. Widzę że się nie dogadamy. Szkoda.
  • Re: Witam Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Niewiele wiadomo w tej kwestii bo chyba im się trochę plany rozjechały. W ostatnim raporcie była wzmianka o kilku planowanych tytułach. Możesz też sprawdzić steama ale tamte plany już nieco zdeaktualizowane, co więcej spółka nie raczyła mi odpisać na pytania odnośnie zapowiedzianych wcześniej gier.
    W tej chwili trwa improwizacja.
    Dzięki kolego, gdyby coś odpisali, to podrzuć. Pozdrawiam.
[x]
MUNAR 0,00% 0,37 2026-05-15 14:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.