....a nie mówiłem trzeba słuchać starych wilków GPW to jest prawdziwy śmieć a Geo to perełka chociaż w śmieciach siedzi po uszy
chodzi mi tylko o to że tu jak będzie dobrze to i tak imć pan zrobi wałek bo ta spółka jest wehikułem do wałkowania i powiedziałbym Ci dlaczego ale mogę się narazić
PiS teraz wziął się za repolonizację oszczędności Polaków więc wkrótce wszystkie śmieci będą perełkami a kto nie kupi tego bęc, praca w korpo do śmierci. Perełki to mexpolska, foreveren, 4funmedia teraz energetyka, bo po 6 latan wstawania z kolan i reformowania górnictwa mamy je zamykane i odczepiane od zakładów energetycznych. Więc kupuj puki jeszcze tanio choć.......może będzie jeszcze taniej jak tak dalej będą sobie radzić najlepiej na świecie z tym koronowirusem i zaserwują nam na jesień powtórkę z rozrywki. Tak wiem to nie wina PiSu tylko Tuska. A inne kraje .....hym już jeżdżą po Europie i wypoczywają
Ja na PGE trochę zarobiłem. Ale się wczoraj pośpieszyłem z krótką pozycja i czekam co się wydarzy, kiedy RSI jest na poziomie ponad 90 a miesięczna stopa zwrotu to 100%.