Pisałem już o produkcji maseczek kilka razy , mam atesty i ceny , ale bankier nie opublikuje , są przepychanki .
TERAZ DO RZECZY .
Chciałem sprzedać akcje bo kisi się i kisi , ale dziś dostałem inf z pierwszych rąk , 3000000 szt dla państwa zrobią do końca czerwca , od lipca produkcja na 2 maszyny czyli 6000000 szt miesięcznie . Zapotrzebowanie jest OGROMNE , całą produkcja to jeszcze za mało na potrzeby które są i będą w najbliższej przyszłości !
Nie chodzi tylko o ilość, ale o zysk na sztuce. Przy cenie ok. 70 groszy zysk będzie ok. 10 groszy na sztuce. Więc w optymistycznym wariancie dostaną 2 ml 400 tys. zł za maseczki w tym roku, ale trzeba pamiętać o spłacie maszyn.
A gdzie mozna ta cene i marze zobaczyć i te ilosci bo piszecie bez ładu i składu te dane. Mam nadzieje ze spolka poda coś konkretnego. A jak nie to w kolejnych wynikach zobaczymy
Marży jest 20 % , oprócz tego buty się sprzedają lepiej niż zakładali , ponadto sprzedają buty typu kroksy od firmy zależnej ABEBA , chcą wejść w produkcję kombinezonów ochronnych typowych pod pandemię . Myślę że z samych maseczek będzie zysku miesięcznie min 60000000 . Podobno 2 maszyna będzie robiła chirurgiczne i wielokrotnego użytku , i z nich marża będzie większa . Myślę że 2 kw będzie dobry , ale dopiero 3 i kolejne będą bardzo dobre , bo od lipca idą pełną parą .
Ceny i certyfikaty dostępne we firmie.
Pozdrawiam
Nic nie sprzedaje , mam inf z pierwszych rąk , sytuacja jest bardzo dobra , a kurs stoi i to mnie wkur , ale będzie jak z Delko , tylko że to jest producentem międzynarodowy , a Delko hurtownia .
Nie ma opcji z domykaniem luki na 3.32 to juz Ci analitycy opisali. Jedyne czego brakuje to impulsu. Mam na mysli nowy kontrakt lub pokazanie ze faktycznie produkuja bo umowy lizingu to znowu tylko zajawka
Pandemia nie odpuszcza a przez chwilę chyba społeczeństwo jak by zapomniało o problemie. Tu się niestety za chwilę wszyscy obudzą, że to nie koniec a dopiero początek. Czekam cierpliwie na jakieś informacje ze spółki.