• Info Autor: ~jurek1234 [5.173.41.*]
    Pisałem już o produkcji maseczek kilka razy , mam atesty i ceny , ale bankier nie opublikuje , są przepychanki .
    TERAZ DO RZECZY .
    Chciałem sprzedać akcje bo kisi się i kisi , ale dziś dostałem inf z pierwszych rąk , 3000000 szt dla państwa zrobią do końca czerwca , od lipca produkcja na 2 maszyny czyli 6000000 szt miesięcznie . Zapotrzebowanie jest OGROMNE , całą produkcja to jeszcze za mało na potrzeby które są i będą w najbliższej przyszłości !
  • Re: Info Autor: ~Praktis [5.173.248.*]
    Nie chodzi tylko o ilość, ale o zysk na sztuce. Przy cenie ok. 70 groszy zysk będzie ok. 10 groszy na sztuce. Więc w optymistycznym wariancie dostaną 2 ml 400 tys. zł za maseczki w tym roku, ale trzeba pamiętać o spłacie maszyn.
  • Re: Info Autor: ~Max [31.0.40.*]
    A gdzie mozna ta cene i marze zobaczyć i te ilosci bo piszecie bez ładu i składu te dane. Mam nadzieje ze spolka poda coś konkretnego. A jak nie to w kolejnych wynikach zobaczymy
  • Re: Info Autor: ~jurek1234 [5.173.41.*]
    Marży jest 20 % , oprócz tego buty się sprzedają lepiej niż zakładali , ponadto sprzedają buty typu kroksy od firmy zależnej ABEBA , chcą wejść w produkcję kombinezonów ochronnych typowych pod pandemię . Myślę że z samych maseczek będzie zysku miesięcznie min 60000000 . Podobno 2 maszyna będzie robiła chirurgiczne i wielokrotnego użytku , i z nich marża będzie większa . Myślę że 2 kw będzie dobry , ale dopiero 3 i kolejne będą bardzo dobre , bo od lipca idą pełną parą .
    Ceny i certyfikaty dostępne we firmie.
    Pozdrawiam
  • Re: Info Autor: ~Max [31.0.87.*]
    Jurek piszesz i sprzedajesz czy tylko piszesz???
  • Re: Info Autor: ~jurek1234 [94.254.202.*]
    Nic nie sprzedaje , mam inf z pierwszych rąk , sytuacja jest bardzo dobra , a kurs stoi i to mnie wkur , ale będzie jak z Delko , tylko że to jest producentem międzynarodowy , a Delko hurtownia .
    Tu juz nie ma innej drogi tylko do góry
    No jak widac mozna jeszcze w bok
  • Re: Info Autor: ~prt [79.175.214.*]
    wszystko bierze baca i sprzedaje szumowskiemu
  • Re: Info Autor: ~technik [31.0.47.*]
    Najpierw trzeba domknąć Luke na 3,34
  • Re: Info Autor: ~Max [37.248.209.*]
    Nie ma opcji z domykaniem luki na 3.32 to juz Ci analitycy opisali. Jedyne czego brakuje to impulsu. Mam na mysli nowy kontrakt lub pokazanie ze faktycznie produkuja bo umowy lizingu to znowu tylko zajawka
  • Re: Info Autor: ~jurek1234 [94.254.202.*]
    Po kolejnym załamaniu rynków jest możliwe , ale w tej sytuacji nie ma takiej opcji ,
    Sprzedaja juz tylko ostatnie niedowiarki
  • Re: Info Autor: ~argos [95.41.190.*]
    Pandemia nie odpuszcza a przez chwilę chyba społeczeństwo jak by zapomniało o problemie.
    Tu się niestety za chwilę wszyscy obudzą, że to nie koniec a dopiero początek.
    Czekam cierpliwie na jakieś informacje ze spółki.
    Nawet niedowiarki juz nie chca sprzedawać
  • Re: Info Autor: ~Mig [37.30.3.*]
    Niedowiarki kupili po wyższej cenie. dlatego nie sprzedaja
  • Re: Info Autor: ~Praktis [5.173.224.*]
    Ale też nikt praktycznie nie kupuje, czyżby miało się tak kisić parę miesięcy. Chyba, że wyniki będą ok
  • Re: Info Autor: emptio_spei [91.224.47.*]
    Wartość obrotu poniżej 9 000 zł!!! Tyle to sam mógłbym kupić.
    No obroty jak w warzywniaku ale do czasu. Spadalo na malych obrotach ostatnio chyba przez rok
  • Re: Info Autor: ~Orbit [31.60.115.*]
    Cześć Maxiu, i jak doczekałeś juz poziomów poniżej 4zl. Pochwal się ile kupiłeś, czy może teraz czekasz na przełamanie 3zł?
    Nie przyluszczelem ze tak zjedzie ale kilka tysiecy mam juz monizej 4 wiec nie narzekam. Prawie codziennie cos tam wpadnie
[x]
PROTEKTOR 14,57% 1,37 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.