• Co się dzieje Autor: ~Hobbysta [83.30.53.*]
    Co się dzieje na tych akcjach wiszę tu już sporo czasu nic się nie działo a ostatnio nawet jakieś obroty się pojawiły. Ktos coś wie?
  • Re: Co się dzieje Autor: hossa1993 [79.184.238.*]
    Obroty od dłuższego czasu są spore. Wygląda, że mamy przesilenie i odbicie. Jeszcze niedawno w arkuszu zleceń sprzedaż zdecydowanie dominowała. W tej chwili poszło w drugą stronę.

Tak wyglądały zlecenia tuż przed zamknięciem:
    link

• Re: Co się dzieje Autor: ~Tim [31.0.36.*]
    Wszystko wskazuje na odbicie, to jedna z nielicznych spółek, które jeszcze tego nie doświadczyły, a cena akcji jest mocno niedoszacowana. Oczywiście bardzo ważna jest struktura akcjonariatu i płynności, ale wierzę, że ostatecznie i tu będą wzrosty.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~świstak [80.53.122.*]
    A może to tylko podpucha ?? może specjalnie podbili kurs ??
    Uj wie co myśleć
  • Re: Co się dzieje Autor: ~Chazar [31.0.34.*]
    Chcą skupić 100 tys makulatury po g..wno warte 1.50 PLN za rolkę, wstydu nie mają!
  • Re: Co się dzieje Autor: ~123 [83.24.150.*]
    Kupowałem po 20 złotych w emisji publicznej w 2007 roku.
    link 
    Jestem szczęściarzem.
    Dziękuję.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~TUP [77.255.181.*]
    Już dawno nikt mnie tak nie rozbawił jak dziś prezes. Nie ośmieszałby się po pierwsze ilością skupu, po drugie ceną. Zaczynam powoli podejrzewać, że maczał palce w tym spadku, który miał miejsce. SKANDAL to chyba mało powiedziane.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~Hobbysta [83.30.57.*]
    faktycznie to chyba będzie zaliczone do najgorszych inwestycji w moim życiu. Rozsądek podpowiada sprzedać.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~TUP [83.18.243.*]
    Zapytaj Pana Prezesa na facebooku. Może ci powie, czy ma zamiar realizować strategię na 2018-2022, którą ogłosił czyli deinwestycje i zwrot akcjonariuszom czegokolwiek czy jest to poraz kolejny obietnica, której nie spełni bo nie wiem np. koronawirus albo pszczoły w Siewierzu przestały robić miód. KABARET. Ja jestem przerażony odpowiedzią na wezwanie 1mln. szt. ludzie chcieli sprzedać po 1,5. To chyba o czymś świadczy.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~świstak [31.182.240.*]
    Czyżby znowu zaliczymy glebę ??
  • Re: Co się dzieje Autor: ~TUP [46.134.81.*]
    Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie da 1,5mln. żeby wziąć to co chcieli ludzie sprzedać. Jedyne wyjście to chyba zrobić banner z napisem co prezes zrobił akcjonariuszom jechać na drogę dojazdową do tego "miasteczka", niech każdy widzi od kogo kupuje nieruchomość. Może dzięki temu on też nie będzie miał kasy z tego biznesu. Wtedy będzie wiedział co czują ludzie, którzy mu zaufali.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~TUP [5.184.217.*]
    No chyba, że ktoś tu robi inny wałek. Wystawił np.700-800 tys. , bo przecież wiedział, że będzie redukcja po to by stworzyć taki pozór, że nikt już nie chce tego papiera i wytrząsnąć z ludzi wszystko potem na GPW. Bo ostatnio komuś bardzo zależy żeby na koniec sprzedać 1-5 szt. tylko po to by kurs skończył niżej.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~Tpe [5.184.217.*]
    Ciekawe czy gdyby tak było to takie coś jest legalne? Nie wiem jak wy myślicie ale ja coraz więcej widzę na tej spółce zjawisk trudnych do wytłumaczenia.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~hossa1993 [79.184.238.*]
    Szkoda, że nie podano ile złożono zapisów. Być może właśnie jest tak, że sprzedawał fundusz i wystawił więcej, żeby nie być w razie czego specjalnie zredukowanym, inaczej pisząc sprzedać całą dostępną pulę. Z drugiej strony, jeśli tak jest to ponownie wygląda, że niedługo zobaczymy komunikat o przekroczeniu w dół progu. Tak czy inaczej niedlługo sporo się wyjaśni.
  • Re: Co się dzieje Autor: dudek82 [31.60.77.*]
    Najwyzej KNF sie poinformuje, znam paru dobrych prawnikow, nawet bardzo dobrych. Czas mam. Jak prezes nie bedzie realizowac strategi w koncu reka sprawiedliwosci go dosiegnie. Proste.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~TUP [77.255.181.*]
    A powiedzcie mi czy aby to nie jest tak, że jak Moritz z rodziną przekroczą 66% głosów na WZA to muszą zrobić wezwanie na resztę bodajrze po średniej z ostatnich 6 miesięcy? Pytam bo mają 65,18% i skupili w celu umorzenia chyba 0,47%.
  • Re: Co się dzieje Autor: ~Hobbysta [83.30.65.*]
    Teraz to już jest warte tyle, że rozum podpowiada jednak żeby nie sprzedawać. Pewnie za moment akcje będą po 20 groszy.
  • Re: Co się dzieje Autor: dudek82 [31.60.124.*]
    Taa ciekawe ile tych akcji po 20gr bedze, tysiac...
  • Re: Co się dzieje Autor: ~Tim [31.0.64.*]
    Jeżeli fundusze akcji nie sprzedają, a raczej nie - przynajmniej mają je na dzisiaj w portfelach, to w obrocie jest ok 3 M akcji i kto miałby je sprzedawać w takiej cenie i w taki spsposób. Tutaj ewidentnie mamy do czynienia z manipulacją kursem.
    No chyba, że jakieś dwa małe TFI miały tuż poniżej 5% czyli około 1,5 mln szt. i postanowiły spuścić.
    Albo Moritz sprzedaje:))
    Tutaj idzie chyba jakaś wymiana akcjonariatu ???
    Po lewo pełno batonów !!!! ciekawe ????
  • Re: Co się dzieje Autor: dudek82 [31.60.113.*]
    Przewalaja, ciekawe kiedy znikna
[x]
ALTA -2,16% 1,58 2025-11-07 14:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.