Ja nie chwaląc się w 2 dni zebrałem tu równiutkie 10 000 i trochę przyczyniłem się do hossy bo strona podażowa była wtedy bardzo aktywna.Teraz ciężko by było o taki wynik,tym bardziej że musiałbym wyłożyć dwukrotnie więcej kasy.Zdecydowanych kupców z wypchanymi portfelami na razie nie widać.Za słabe obroty,ale to się zmieni.
The Wizards - Dark Times jest już top 2 na wspomnianej liście. Wygląda na to, że wdrapie się na sam szczyt. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że Dark Times stanie się najbardziej oczekiwaną grą VR przed premierą. Oby podbił również listy bestsellerów.
@coba o co tobie chodzi? Spółka perspektywiczna, ma bardzo dobrą sprzedaż Wizarda(o czym mówił prezio we wczorajszym wywiadzie) przed nami fajna premiera a na przełomie roku mega premiera. Siedzimy tu zapakowani po sufit nie mamy zamiaru sprzedawać co najmniej przez rok. Wymieniamy się informacjami i cieszymy z rozwoju spółki. O jakim nagania piszesz?
Nie uważasz ze sugerowanie ze ranking najbliższych premier to ranking najbardziej oczekiwany gier jest wprowadzaniem w błąd? Podejrzewam ze alfabetyczny ranking wzbudził by tutaj podobną ekscytacje gdyby gra zaczynała się od A i była na wysokiej pozycji. Oczywiście o spółce można pisać tylko pozytywnie nawet jeżeli nie jest prawdą lub wcale. Inny punkt widzenie też nie jest dopuszczalny.
Hej,Coba, to tak jakbyś wszedł do kościoła w czasie mszy i krzyczał że Boga nie ma.Może i miałbyś rację ale tak się nie robi,próbujesz podkopać wiarę tu obecnych.
Oczywiście że możesz wyrazić swoje zdanie jeśli jesteś do spółki sceptycznie nastawiony ale prezentuj argumenty. Nie
jest w porządku że wyzywasz od naganiaczy forumowiczów którzy nimi nie są.