Czas pokaże, teoretycznie kurs powinien w pierwszej fazie równać w kierunku ceny 45 (z poniższej umowy inwestycyjnej), a jeśli tak będzie to kilka dni powisi na widłach. link
Panowie, co to za pytania w ciągu ilu dni. To jest giełda, a nie przepowiednie. Teoretycznie skoro wchodzi znany inwestor i zamierza kupić akcje po 45 zł to pewnie planuje na tym zarobić (a ma trochę mocnych sukcesów inwestycyjnych i niezłe stopy zwrotu na koncie). A w praktyce to tylko giełda i różne manewry widziałem. Każdy sam podejmuje decyzje i jest odpowiedzialny za swoje pieniądze. Wydaje mi się, że im później to puszczą to cena będzie wyższa (bliższa tej z umowy inwestycyjnej), bo więcej inwestorów się dowie co tu się wyprawia.
Nieważne kiedy. Ważne do ilu dojdzie. Mnie i kilku innych Panów interesuje cena 3 cyfrowa z 2 na przedzie. Przyszłość może zweryfikować ten cel mam nadzieję w górę.
poczytajcie Espi ile January miał akcji potem ile kupił poza rynkiem oczywiście bez podania ceny teraz za ile i po ile chce objąć ! a średnia to będzie miał ile 5-7-10 zł czy mniej
Kolego, nie wiemy po ile kupił poza rynkiem więc to takie gdybanie, równie dobrze mógł kupić po 100 czy 500, niech każdy sobie tu wstawi dowolną kwotę. Faktem jest natomiast, że gość ma swoje 5 minut na GPW i czego się nie tknie to zamienia w złoto, a stopy zwrotu są liczone w grubych setkach %. Patrz Columbus, JR Holding itp. Niemniej to giełda więc niech każdy pilnuje swoich pieniędzy.