Mnie to w ogóle nie zaskakuje. Ta spółka ma ogromny potencjał, ale wciąż jeszcze nie została zauważona. Idealna spółka do zwiększenia wartości portfela w sposób zrównoważony. Przez najbliższy rok ta spółka będzie tylko szła w górę. Wystarczy popatrzeć jakich fachowców zatrudnia, tu nie ma miejsca na bylejakość.
To jest też stosunkowo nowa spółka- weszła na GPW w listopadzie ub.r. więc rynek jeszcze nie zdążył jej porządnie wycenić. Po drodze zdarzyła nam się jeszcze pandemia. Najważniejsze dla tej spółki jest pozyskanie finansowania strategicznego i dofinansowań na innowacje, a wydaje mi się, że z taką ekipą na pokładzie informacje o tego typu transakcjach będą się cyklicznie pojawiać. Każde takie info to szansa na wzrosty. Branża bardzo perspektywiczna, zwłaszcza w obliczu nieuniknionego wzrostu finansowania w sektorze medycznym. Tyle że ta spółka nie produkuje maseczek lub tekstyliów medycznych, więc póki co niewiele osób ją zauważyło. Najciekawsze jest to, że wartość rośnie na niskich obrotach- moim zdaniem to tylko potwierdza potencjał wzrostowy tej spółki.
teraz czas na ryvu i to najwyzszy
w plecakach maja niezle wyniki kliniczne
gdy to dotrze wreszcie do swiadomosci powinno byc jeszcze bardziej " niesamowicie" . tam padaja muchy w okol gdy przychodzi ten moment na ,ktory ja czekam ( zdazalo sie tez w druga strone , no ale nie dam z siebie wyploszyc tego optymizmu)