• Prawie 50 Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Ja pitole co to się dzieje ?
  • Re: Prawie 50 Autor: ~Marko [178.73.4.*]
    Mnie to w ogóle nie zaskakuje. Ta spółka ma ogromny potencjał, ale wciąż jeszcze nie została zauważona. Idealna spółka do zwiększenia wartości portfela w sposób zrównoważony. Przez najbliższy rok ta spółka będzie tylko szła w górę. Wystarczy popatrzeć jakich fachowców zatrudnia, tu nie ma miejsca na bylejakość.
  • Re: Prawie 50 Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Dokładnie pytanie kiedy złapiemy jakis sufit z tymi wzrostami. Bo szybkość wzrostów mnie przeraża
  • Re: Prawie 50 Autor: ~borys [46.254.73.*]
    Też jestem szczerze zaskoczony. Sądziłem, że to mozolnie będzie się wspinać.
  • Re: Prawie 50 Autor: ~Marko [178.73.4.*]
    To jest też stosunkowo nowa spółka- weszła na GPW w listopadzie ub.r. więc rynek jeszcze nie zdążył jej porządnie wycenić. Po drodze zdarzyła nam się jeszcze pandemia. Najważniejsze dla tej spółki jest pozyskanie finansowania strategicznego i dofinansowań na innowacje, a wydaje mi się, że z taką ekipą na pokładzie informacje o tego typu transakcjach będą się cyklicznie pojawiać. Każde takie info to szansa na wzrosty. Branża bardzo perspektywiczna, zwłaszcza w obliczu nieuniknionego wzrostu finansowania w sektorze medycznym. Tyle że ta spółka nie produkuje maseczek lub tekstyliów medycznych, więc póki co niewiele osób ją zauważyło. Najciekawsze jest to, że wartość rośnie na niskich obrotach- moim zdaniem to tylko potwierdza potencjał wzrostowy tej spółki.
  • Re: Prawie 50 Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    teraz czas na ryvu i to najwyzszy
    w plecakach maja niezle wyniki kliniczne
    gdy to dotrze wreszcie do swiadomosci powinno byc jeszcze bardziej " niesamowicie" . tam padaja muchy w okol gdy przychodzi ten moment na ,ktory ja czekam ( zdazalo sie tez w druga strone , no ale nie dam z siebie wyploszyc tego optymizmu)
  • Re: Prawie 50 Autor: ~senemedar [89.64.66.*]
    spółka jeszcze nie została do końca zauważona, ale powoli się przedziera do szerszej świadomości.
[x]
SELVITA -0,72% 41,30 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.