Przepraszam was, ale ponad 9 miesiecy usrednialem i nie chcialem po tym calym syfie wyjsc na minus, wiec wywalilem wszystko w dwoch ruchach po ogloszeniu obnizki cen. Glupia decyzja - ale nie mialem juz checi usredniac dluzej poki bylem na plusie. Sorrki - jak sie uspokoi zaczne powoli dokupowac - poki co klimat na bankach jest fatalny wiec mysle, ze to chwili potrwa.
no nie sadzielem ze mi sie sprwadzi i spadnie na 5,2 dzis
to co widze to tak
na pewno jest kupiec od 2 tyg
dzis byl kleks
wyobrazam sobie ze jeszcze moze na chwile zejsc <5 na chwile
jak ktos gra na scenariusz odciecia to to w sumie nie ma znaczenia
mysle ze tak by bylo super
wszyscy sie tu meczymy od lat
powodzenia zycze! Udalo mi sie wyjsc na plusie i tyle. Chcialem tylko napisac, ze to nie jakis wiekszy trend, tylko ja sie wysypalem pojedynczo. Zyskow zycze i do zobaczenia. Za jakis czas moze odkupie.
spoko, i to jest swiete prawo akcjoanriusza, zyczymy zyskow gdzies indziej i zapraszamy ponownie to glowny wlasciciel powinien sie martwic, a nie my i sie wzajemni kopac powodzenia
Obserwowałem wczoraj sesję i widziałem te dwa ruchy zwalające kurs, nastąpiły one z sekundową precyzją, sądziłem że wywalił to automat i bardzo mnie to zdziwiło że na BOSiu są też tacy gracze.
mam pelen arkusz, a BOS sie trzymal za wysoko w stosunku do innych bankow na ktorych handluje. Sorrki za to- chcialem wam napisac, zeby nie bylo. Ja handluje na Aliorze i PEO na wieksze kwoty, a tu po prostu dlugo usrednialem) - mozecie mnie sprawdzic na forach.
Tak wiec to nie byla zadna strategia duzego gracza i zaden doom scenario, po prostu zagralem technicznie bo szkoda mi bylo 10 miesiecy usredniania a bylem na plusie juz. Zyskow zycze!
Dnia 2020-05-28 o godz. 21:05 ~Realista7201 napisał(a): > Przepraszam was, ale ponad 9 miesiecy usrednialem i nie chcialem po tym calym syfie wyjsc na minus, wiec wywalilem wszystko w dwoch ruchach po ogloszeniu obnizki cen. > Glupia decyzja - ale nie mialem juz checi usredniac dluzej poki bylem na plusie. > Sorrki - jak sie uspokoi zaczne powoli dokupowac - poki co klimat na bankach jest fatalny wiec mysle, ze to chwili potrwa. > > Milego wieczoru > > Realista7201
Spoks. Ja odebrałem trochę z Twoich akcji, jak jest promocja, to trzeba korzystać :)
Autor wywalił 100k akcji po 5,36 Ci co wywalą po 7 zeta będą patrzeć za 2 tygodnie na dwucyfrowy kurs i myśleć co by kupili, gdyby nie sprzedali BOŚ tak tanio. Nie dać się nabrać na japońskie świeczki. Towar jest zbierany grubo, konsola 7.00-7,50 i pojedziemy dalej bardzo wysoko.