to ze będzie zwała to logiczne ze kazdy dodruk powoduje dołowanie akcji, ten pan co 20 lat jest na rynku zapewne to dokładnie wie, ja mam za 0,92 gr przeciętną więc myslę ze na otwarciu nizej niz 1,4 nie będzie więc mam spokój ale ten kto dzis na koniec wziął to dramat
Dnia 2020-05-26 o godz. 19:01 ~fffff napisał(a): > a miało byc tak pięknie
Co za żałosne zagranie gościu :D :D :D Odpowiedziałeś sam sobie po minucie, pod rzekomo innym nickiem - pamiętaj, że IP zostaje to samo naciągaczu i widać z jakie pisałeś :)
Pięknie widać desperację, boisz się ze już taniej nie dokupisz? :D
tak tak, ja bym powiedział 0,9 zł a nie 1,6 zł hahahaha zobacz sobie jak papier grali, jak zbierali na zniechęceniu np dzisiaj, a później pisz takie głupoty :) sprzedałeś dziś ? oj jak szkoda, to teraz musisz klepać te nowe wpisy z życzeniami :)
Wczoraj oddał tu po 1.92 I poleciał na Herkulesa dziś +35, wiem też że siedzi na innomed bo też tam jestem I był na rafako dziś plus 45% gdzie się zbłaźnił? Że zarobił dziś pewnie kupę kasy a tutaj przewidział zwałę która była? To dla Ciebie błazenada?
Patrząc że spami wszedzie, na całym forum to albo jest miliarderem i jasnowidzem, albo debilem i peroniarzem. Każdy kretyn potrafi spamic przez miesiąc w jednej spółce dzień w dzień i w końcu trafi ze swoimi proroctwami, ba każdy kretyn może napisać że właśnie sprzedał na spółce gdzie jest +30%, a w sumie to ma 1000% zysku, choć tak naprawdę osral się przy pierwszej korekcie i teraz pierd oli farmazony by sie jakoś pocieszyć
Wy to czytac nie umiecie. To nie softblue będzie emitował akcje póki co tylko inventionmed z Bydgoszczy. A softblue te akcje kupi i stanie się głównym akcjonariuszem , bo widzi potencjał.
A ja tam jutro jeszcze trochę dokupie,mam średnią 0,5 przy bardzo dużym pakiecie,a poniżej 3 złotych nie zamierzam tego sprzedawać,także sypcie jutro z rana.
Ja raczej dokupić jak zaczną oddawać nikt nie będzie stał z boku i czekał jak kurs wróci na tor tylko szybciutko do koszyczka już mam zlecenie więc oddawać robaczki czekam na wysyp niekumatych.