• Kto blokuje kurs ? Autor: ~Hmmmmmm [212.51.199.*]
    Przyznać się proszę kto ciągle dokłada z ukrytego w cenie 41,00 i kurs tym blokuje?
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~borys [46.254.73.*]
    przy takich rozmiarach to chyba nikt z tego forum :))) chyba, że kogoś nie doceniam. Ale widać ktoś sprytnie akumuluje z funduszy, czyżby wiedzieli, że za dużo chętnych na emisji i trzeba dobierać z rynku?
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Dokładnie tak samo myślałem
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~Klaudiusz [159.205.134.*]
    Po czym tak stwierdzacie ? Nie mówię że tak nie jest, ale po prostu jestem ciekaw co na to wskazuje.
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~Nikt [37.248.211.*]
    Każdy zakup po 41 powodował że od razu z ukrytego zlecenia kolejna paczka tam wchodziła na sprzedaż. Aż teraz ktoś już tego nie wytrzymał i kupił wszystko jednym ruchem i od razu weszła kolejna porcja 30szt po 41. Ale chyba już ostatnia. Wyglądało to jak klasyczne przerzucanie z ręki do ręki po ustalonej cenie
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~borys [46.254.73.*]
    na przykład ruchy w arkuszu, w zasadzie automat robi te zakupy, ustawienie na ukrytym. to ruchy charakterystyczne dla większego gracza.
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~dociekliwy [5.173.205.*]
    Chyba ze ktoś mały arbitrazyk sobie robi. Dziś sobie odda i liczy, ze w emisji wezmie z dyskontem, bo tak ostatnio chodzily transakcje ma rynku. Oby sie nie przeliczyl bo tutaj zawsze byly po maksie deale
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~BillAckmann [37.47.253.*]
    Ja nie, kupowałem!
  • Re: Kto blokuje kurs ? Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    po chlopsku podzielilem 90000000 jakie by chcieli uzyskac przez maksymalna liczbe akcji nowej emisji 2384200 i wyszlo 37,74.
    Oczywista oczywistosc ,ze dzisiaj byla wymiana po okreslonej cenie.Kto ? Np. PFR pozwolil w ciezkich czasach dopiac emisje ( dawnej ) selvity a teraz moze sobie pozwolic na zgarniecie duzego zarobku ( a wydatkow maja od groma) .PFR uczestniczy przeciez b.mocno w tego typu akcjach...sa spolki bio jak cln,oat ,ktorym dawano jakas chora liczbe grantow na pseudoprojekty ,ktore nigdy nie wypelzna z piwnicy .selvita musiala walczyc i..zawsze dostawala niewspolmiernie malo w stosunku do dokonan.
    poza tym ja bym sie tak na te wzrosty bez przyczyny nie napalal
[x]
SELVITA 1,18% 29,95 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.