niedawno zabawiłem się trochę na tym naszym Softblue i te wahania kursów w dół i górę to moje dzieło. Jestem i tak zarobiony grubo więc prowizja jest bez znaczenia. Jak na tzw raport jutrzejszy to walor jest dzisiaj słaby. Dokładnie sytuacja ssprzed tygodnia tylko wtedy niżej spadło po odbiciu od sufitu. Nie wiem czy to dobry prognostyk na ten raport i ewentualne wieści o Holendrach.
Co nastepny to głu.pszy na tym forum.Obroty po 5 mln. zł. A leszczyk mówi ze to jego dzieło.Pustaków nie brakuje.Rozebrali z akcji i leszczyk jeden z drugim pisze potem głupoty.Jutro 2,5-3 zł
Chłopie ruszyłem kursem najpierw 5% w dół a potem 4% w górę i nie pitol, że to nie jest możiwe przy stosunkowo małych obrotach w tej chwili. Sami kuwa spece tu siedzą i martwi mnie taki ciemny akcjonariat. Jeśli ta ja zrobiłem 40k papiera to każdy grubas może tu zrobić cuda. Bez odbioru
i te teksty o wagarach i mamusiach. Sami pajace i towarzystwo wzajemnej adoracji. Odjazdy, odpały i perony. Mam ten walor gościu i to nie mało. Jeśli nie wierzysz, że to co napisałem jest możliwe to skończ z giełdą. Nara
Ale mnie pozamiatałeś! Cały zamknąłem się w sobie. Ja mam szacunek do każdego człowieka. Ty masz problem z tym raczej. Przemo spytał to mu odpowiedziałem. Wykres od 1,83 na 1,91 jest jak byk. Sprawdź wolumen i przestań się ośmieszać.
A ja nie mam szacunku dla kazdego.Na szacunek trzeba zasłuzyc.Przykładowo np. dla przestepców tez mam miec szacunekNie pisze w tym przypadku o tobie dzieciaku.Dla przestepców np. tez mam miec szacunek...
Wyluzuj Wadera1 Pinokia Ci mogę wystrugać. Możecie mnie tu besztać tęgie głowy inwestorskie ale ja nie muszę kłamać, bo nie mam w tym interesu. Mam walor po dobrej cenie i tyle. Życzę Wam i sobie wzrostów. Bez odbioru.