• Deczko faktów vs trolling Autor: ~ilon [188.147.45.*]
    krzyczący wątek trola, już po samym nick-u pt mercedes nie jednemu był podpowiedzią. treść jednak tego trola spadkowego nie pozostawia wątpliwości, pomijając podstawową gramatykę; pisze on w założycielskim wątek poście, że Drageus za ostatnie 4 kwartały przynosi straty- oczywiście bez linka. Fakty, to wejście Drageusa na giełdę na początku 2020r.- Cóż jak na mercedesa przystało; toporek

ps.
    aby nie powielać faktów, cytat ;

Autor: ~Ropuch [77.254.255.*] 2020-05-25 15:11 przy kursie:  5,00 zł
    Re: Spółka w ostatnich 4 kwartałach zarobiła 1000zl a stra narobiła 220

Trollu, nie oszukuj ludzi. Spółka nie traci z kwartału na kwartał, nikt nie spodziewał się gigantycznych przychodów w Q1 kiedy musiała ponieść ogromne koszty wejścia na giełdę. Ta spółka to żyła złota, zajmuje się produkcją i dystrybucją oraz portowaniem gier na konsole i PC, również na switcha gdzie jest ogromny popyt. Ta spółka do końca roku będzie powyżej 15 zł, do końca sierpnia prawdopodobnie powyżej 10. To że chcesz kupić tanio nie daje ci prawa okłamywania ludzi, żeby sprzedali że stratą...
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Tommy36 [5.173.249.*]
    Mnie też rozbawił ten przewiający się argument o tym, że od czterech kwartałów straty i usilne przekonywanie o tym, jak wielki błąd zrobiliśmy wchodząc w tę spółkę. Schemat ich działania zawsze ten sam: dwa-trzy dni przed potencjalnym (nawet niewielkim odbiciem) naganianie na sprzedaż i dezinformacja.
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Mercedes [178.43.29.*]
    Hahah obrońca się znalazł a nawet czytać nie potrafi. Wejdź proszę na wątek o którym wspominasz:
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=7972087&strona=1

i zobacz drugi post od góry. Tam zamieściłem link z raportami finansowymi za ostatnie lata.

Z faktami nie wygrasz, proszę udowodnij mi gdzie piszę kłamstwo? Przedstawiłem fakty które dla Ciebie ewidentnie są nieprzychylne i na siłe je odrzucasz. Prawda jednak jest oczywista. Firma ze swojej podsstawowej działalności operacyjnej nie potrafi zarabiać na swoje utrzymanie!
    Piszesz że oszukuje ludzi? to chyba zmowa całego świata jest bo w każdym portalu giełdowym wyniki finansowe takie same - negatywne! Ależ trolle mają moc że potrafią tak manipulować.

Ostrzegam nowych, ta spółka to nie żyła złota, nic jeszcze nie zrobili co by potrafili sprzedać. Być może kiedyś się nauczą robic gry i sytuacja się zmieni, ale na chwilę obecną trolle wzrostowe próbują wam wcisnąć nic niewarty papier!

Powinieneś mnie przeprosić za oszczerstwo o braku linka :)
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~ilon [188.147.45.*]
    W najbliższych 2 tygodniach dwie premiery- chyba one trolla doprowadzają do panicznych zachowań.. Firma raczej mała, wchodząc ( 2020r.) na GPW odczuwa to finansowo stąd wyniki bez nominalnych zysków do I Q
    Dnia 2020-05-26 o godz. 10:17 ~ilon napisał(a):
    > W najbliższych 2 tygodniach dwie premiery- chyba one trolla doprowadzają do panicznych zachowań.. Firma raczej mała, wchodząc ( 2020r.) na GPW odczuwa to finansowo stąd wyniki bez nominalnych zysków do I Q

Q1 2020 tez na minusie - tak wygląda wasza kopalnia złota :)
    link
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~fdf [37.249.248.*]
    za 2019 czyli bez debiutu to jest 1,1 miliona przychodów i 159 tys straty
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Tommy36 [5.173.249.*]
    Dodajmy jeszcze do tego zaplanowane portowanie Drug Dealer Simulator. Nie wyglada to, jakby firma miała się zawijać
    Na co mają portować Drug Dealera? Bo na switcha portuje UF Games.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ULTIMATE-GAMES-S-A-Zawarcie-przez-UF-GAMES-S-A-umowy-na-port-i-wydanie-gry-Drug-Dealer-Simulator-na-Nintendo-Switch-7886079.html
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Ropuch [77.254.255.*]
    O, cytują mnie... Miło. A tutaj info o porcie na Xbox i ps
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/DRAGEUS-GAMES-S-A-Spolka-powiazana-MD-Games-sp-z-o-o-podpisala-umowe-na-portowanie-oraz-wydanie-gry-Drug-Dealer-Simulator-na-konsole-Xbox-oraz-PlayStation-7880992.html
    W skrócie MD games zajmuje się portem, a emitent akcji drageus posiada 40% udziałów MD games
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~wąski [37.30.26.*]
    Naszemu nowemu trolowi mercedesowi bardzo chce sie tu udzielać. Dla mnie to jest bardzo dobry znak.
    Raport jest świetny, gdyby nie koszt wejscia na giełde mielibysmy piekny plus. Kazdy kto mysli, to zdaje sobie z tego sprawe i nie wymaga to wiele wiecej. Na wykresie pieknie bronimy 5 zł, wszystko zaraz zjadane w tych okolicach przez kupujących. Za nidługo odbicie, a jakies info ze spolki na pewno nam pomoze. Tak wiec mercedsie, jak myslisz ze kupic za 4 zł, to sie grubo mylisz. Mi się udało co nieco skubnąć za 4,8-4,9 na dniach, taniej nie będzie, pomimo twoich prób.
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Burczybas [37.47.247.*]
    Nic dodać, nic ująć wąski
    za 2019 czyli bez debiutu to jest 1,1 miliona przychodów i 159 tys straty
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Tyrek [178.42.176.*]
    Sam fakt , że ma nick Mercedes - świadczy o jego rozbuchanym EGO . A TO JAK ZWYLE GOŚCIE Z KAPITAŁEM 2 TYS
    Dnia 2020-05-26 o godz. 14:01 ~Tyrek napisał(a):
    > Sam fakt , że ma nick Mercedes - świadczy o jego rozbuchanym EGO . A TO JAK ZWYLE GOŚCIE Z KAPITAŁEM 2 TYS

A Tyrek to od tyrania za najmniejszą krajową? :)
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Hofens [37.47.0.*]
    Tyrka znam z różnych spółek. On akurat ma za co grać. Nawet czasem widać po kursie kiedy się skraca.

Bum to samo kręci kółka ale jest spoko.

A o Mercedesach to tylko w salonie słyszałem. Podobno taki za bańkę się popsuł i nie chcą naprawić.

Może to Twój? Ale chyba nie.
    Jeszcze jest taka szafiarka Mercedes ale to też nie Ty.

Czyli co? Jakieś okular z 2006 czy jak. Tam się wszystko psuje.
    A może taxówka?
    To już jest trop
  • Re: Deczko faktów vs trolling Autor: ~Hofens [37.47.0.*]
    Zaraz Mercedes napiszę co mamy kupić aby zarobić:)

Klasyka westernu
    Dnia 2020-05-26 o godz. 13:02 ~Burczybas napisał(a):
    > Nic dodać, nic ująć wąski
    > > za 2019 czyli bez debiutu to jest 1,1 miliona przychodów i 159 tys straty

Rzeczywiście kopalnia złota :)
    Nie zależny mi na spadkach. Nie jestem też trollem a prywatną osobą. Nie zgadzam się z waszym hurraoptymizmem dlatego też wyraziłem odmienną opinie za co zostałem zwyzywany i opluty już nie raz :) Widać komuś zależy na pozytywnych informacjach o spółce bo trzeba opchnąć kwit leszczom.
    Przecież nikt tu ci nie mówi , żebyś leszczu kupował - to i ty nie pisz ludziom czy mają sprzedawać
    Jeszcze ty powąchasz dym z naszego mercedesa i odjedziesz swoim starym Golfem 1 z tdi
    Panie Tyrek, ubliżanie i czepianie się mojej osoby nie zmieni sytuacji finansowej spółki. Nadal minus :)
    Ale że nie potrafi Pan odpowiedzieć merytorycznie to czepia się Pan mojego nicka i zarzuca mi że jeźdźże golfem :)
    Widzę, że poziom wypowiedzi Pana Tyrka jest adekwatny do zysków netto spółki.
    Jesteś synek jak wrzód na du-ie - pisz sobie dalej te swoje bzdety , tylko za mocno się nie onanizuj po swoim durnym wpisie
    haahah a Tobie życze mocnych zwieraczy jak rynek zweryfikuje tą Waszą "kopalnie złota".

[x]
DRAGEUS -10,66% 1,55 2025-09-25 17:02:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.