• zauwazyliscie? Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    korelacje miedzy notowaniami ryvu i selvita? latwo wytlumaczalne gdy sie wie ,ze wiekszosc fundow po podziale pozostana wierna obu papierom.zauwazylem cos jakby pewien limit .wyglada to jak realizacja zalozenia na okreslony dzien
  • Re: zauwazyliscie? Autor: ~giełdziarz [79.184.129.*]
    Akcjonariat jest podobny wiec są korelacje. Ale jednak Selvita znacznie dynamicznej rosla
  • Re: zauwazyliscie? Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    Nie zgadzam sie.Tzn.trzeba by zdefiniowac " rosnie".
    Rywu rozwija sie co najmniej rownie dynamicznie.Problem w postrzeganiu.Dla wiekszosci inwestorow ( ulicznych raczej) uslugi " na rzecz,dla" itp. sa bardziej zrozumiale i namacalne.Jest zlecenie,za tyle i tyle,sie robi i otrzymuje okreslone wynagrodzenie.Duzo konkretow,przewidywalnosc wynikow.
    W spolkach typu ryvu istnieje b.duze przesuniecie miedzy nawet b.intensywna praca ( badawcza) i rezultatami , wdrozeniem( klinika) nie mowiac juz o finalizacji( lek).
    Kto rozumie postery? Gdy jednak osiagnie sie pewien etap skok kursu jest wielokrotnie intensywniejszy.Paredziesiat % mozliwe.
  • Re: zauwazyliscie? Autor: ~giełdziarz [5.173.80.*]
    Zgoda. Ale "szybciej rośnie" chodzilo mi o kurs
  • Re: zauwazyliscie? Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    hurra wreszcie jakas zgoda! o to dzis prawie tak trudno jak o nowy lek.
    Nie wiem w jaki sposob przespalem,ze dzis opublikowali wyniki za kwartal.Kometujcie.Zawsze cos tam nowego moze byc.No i czat z szefostwem o 11
  • Re: zauwazyliscie? Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    Wedlug mojej teori ..raz Selvita raz Ryvu.
    Ryvu bedzie mial piekne polstery= wyniki i pod to biedzie branie
    Selvite wychlodzaja fundy albo spekula przed emisja.
    wszystko absolutnie kontrolowanie.te same zlecenia te same ilosci .
    dopoki to nie spontaniczna szamotanina wte albo we wte juz nawet w bliskiej perspektywie bedzie ok
    wig 20 przeszarzowal . sytuacja wiekszosci spolek jest cieniutka.nie chwytam kto moze byc tak naiwny by nabierac sie na pompe na wigu 20 .rowniez gry kompletnie przewartosciowane to akurat rozumie bo dziatwa na grach spedza pol zycia i wydaje im sie ,ze gry "czuje"
[x]
SELVITA 1,18% 29,95 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.