• Covid Autor: ~Komuch [31.60.100.*]
    Do nowego narybka:
    Znacie przeszłość właściciela tej pseudo spółki ?
    Czy tu będą mega zyski czy mega poczytność pism , na kurs nie będzie miało to żadnego wpływu .
    Jedni tu czekali kilka lat na skup własny i doczekali się przy kursie w okolicach 2 zł.
    Teraz siedzą cicho.
    Kurs mocno sterowany i trzymany w okolicach 1 zł. Jak obroty się pojawiają to tylko dlatego że ktoś już ma dosyć i resztki wywala albo robią sztuczny obrót , bo GPW tego wymaga aby na jednolite nie wywalić to coś.

• Re: Covid Autor: ~Car [31.0.85.*]
    W pełni popieram.. Inne gnioty odbily po 50% i więcej a to scierwo ani drgnie i kisi się przy minimum. Jaki prezes taka spółka..
  • Re: Covid Autor: ~Komuch [31.60.82.*]
    Jak już ten gniot niżej nie spadł to już nie spadnie. Pytanie kiedy .....da zarobić.
  • Re: Covid Autor: ~ben_ben [78.8.63.*]
    ja akurat jestem zadwolony z tego ze ta spolka, pomimo dzialan wszyscy wiemy kogo, jakos funkcjonuje bo mam nadzieje ze ktos kumaty to przejmie i zmieni sie do niej sentyment bo obecnie to czarno widze. Takie KCI kolejnego magnata prasowego ma c/wk 0.11 i c/z 1.67 bo tam podobne akcje odchodza.

NO I GDZIE JEST SKUP CHYBA OKRES OCHRONNY SIE SKONCZYC CNIE??
  • Wyjaśnię co niektórym Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    ten śmieć nie ma prezesa = to po pierwsze (kiedyś był ale jak zaczął odwiedzać więzienie) - zrezygnował
    po drugie nie dadzą spaść poniżej zeta bo nie będą mogli kupować a i wywalą ich na jednolite wtedy to już bagno i metr mułu na razie jest 90 cm mułu
    skup ustalony 1 - 12 zł przedział to była taka podpuch przy kursie 2 zeta
    skupi 1,8 mln średnia po 1 zł lub 1,2 i kiedyś to opchnie legal po podbitce i wtedy trzeba być czujnym żeby zarobić ale będą to nieliczni ponieważ skup skończy się najszybciej = oj liczyłem kiedyś chyba miał w takim tempie trwać 3,5 roku

PONADTO NIKT POWAŻNY TEGO NIE RUSZY Z RYNKU BO I PO CO ?

KAŻDY POWAŻNY CZŁOWIEK BIZNESU ZNA TEGO JEGO MOŚCIA WIĘKSZOŚCIOWEGO

• Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Jedyne co temu gościowi wychodzi (jest w tym dobry) to oszustwo
    nawet cechy anatomiczne jego twarzy wyraźnie na to wskazują
  • Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~Car [31.0.65.*]
    No i dziś kolejny dzień bez skupu ustawili się po 1,21 i czekali cały a że nikt nie dał to pewnie jutro powtórka. Tak jak tu pisaliśmy woli kupować blisko 1 zł i ma w nosie wyższy kurs. Jak by mu choć trochę zależało na akcjonariuszch to codziennie po te dwa koła brał by z prawej i kurs był by dużo wyżej. Wiadomo kim on jest więc w sumie nie ma się co dziwić że tylko swojego interesu pilnuje. Ciekawe kiedy kolejne wyprowadzenie kasy ze spółki i w jaki sposób się to odbędzie?
  • Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~dedalus [5.173.9.*]
    coś się zaczęło dziać.
  • Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~One [95.41.128.*]
    I tak po cichu do 3,20
  • Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~Dedalus [5.173.20.*]
    Wtedy zacznę sprzedawać i zapomnę, ze to kiedykolwiek miałem.
  • Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~Car [37.248.212.*]
    Jak każdy liczy że kurs dotrze do 20 letniej Lini trendu spadkowego to albo wogole tam nie dotrze albo dotrze dużo wyżej co nam posiadaczom tego gniota wydaje się całkiem nierealne. W tym tygodniu pewnie i tak korekta do 1,45..
  • Re: Wyjaśnię co niektórym Autor: ~One [31.0.80.*]
    Kto nie zebrał to szybko tego nie zrobi
  • Re: Covid Autor: ~Win [188.146.96.*]
    Teraz tylko ARTGame w tym roku dwie duże premiery. Pierwsza już 10 lipca.
  • Re: Covid Autor: ~Komuch [5.184.202.*]
    Myślę że przed premierami tych gier prędzej będzie lot w kosmos.
[x]
PMPG 0,00% 2,06 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.