Zgodnie z planem oddałem przy 1.92, ponad 200% zysku, gdyby nie plan, trzymałbym to jeszcze, ciekawe jak to się skończy dzisiaj. Na razie również dziękuję :)
Dnia 2020-05-25 o godz. 16:03 tadeusz1958 napisał(a): > Zgodnie z planem oddałem przy 1.92, ponad 200% zysku, gdyby nie plan, trzymałbym to jeszcze, ciekawe jak to się skończy dzisiaj. Na razie również dziękuję :)
pięknie, nie wiem po co tu tyle hejtu - jeden jak ja weźmie 50 tys, i odda z 10 gr wyżej inny 5 tys. i czeka 30 gr... każdy zarabia to w czym problem... ja nie wierzę w pokonanie 2 zł i tyle... póki co kreski mówią że to głupota brać po tyle.
Już innogene odpaliło z 11.8, Sanwil - trzeba kilka obstawiać i jest git :)
A ja powiem od siebie że warto było wchodzić jak było poniżej 2 zł bo po tym jak był obrót 10 baniek pod 2 zł wiedziałem że dużo ludzi wisi i nie oddadzą póki nie odrobią więc ja brałem po 1.5 oddane po 1.89 trochę gorzej niż niektórzy ale nie liczyłem że pójdą widły :), jak spadnie znowu wejdę bo ta pierwsza umowa pofna może zrobić naprawdę mocne zamieszanie :)
Napisał ten co na xtb czekał na 1 zł a jest 8 :) i biomed po 2 wieściłeś koniec. A jest 4 :) ja póki co pomyliłem się o kilka % Ty? 900% na xtb i tylko 100% na biomed.
na biomedzie poczekaj na walne to się zdziwis zleszczu buhaha, i co z tego że tam 4 zł jak tam już więcej zarobiłem niż ty tutaj a tutaj mam ponad 100% leszczu
Ale zrozum że obstawiam kilka spółek. Dziś biomed, inno, soft i są will, wszystko na plusie. Pięknie jest a Twoje max pewnie 30 tyś zjadam do 9.15 . Więc nie potrzebuje wzrostów na 1000% by zarobić średnia krajową . Wystarczy mi 5-6%. Idź na xtb czekać na 1 zł
Zostaliscie na peronie dzieciaki przy 1.4 bo eam sie 1.2 marzyło.Do przedszkola nie na giełde gamonie.Bedziecie dalej wzrosty obserwowac i zagryzac wargi z zału ze inni zarabiają
buhaha no tyle pieszecie ż emacie czas na kupowani ei sprzedawanie po 200tys akcji buahhahah, ale dzieci popisac sobie mogą raz z telefonu raz z komputera tego wam tu nikt nie zabroni, a teraz czas na piaskownice dzieci
i jeszcze nie wpomniałeś że naganiałem na softa jak był po 1 zł aty naganiałeś na sprzedaż buhahah, a na xtb mówiłem o 2 zł jak złodzieje z fundów sprzedawlwali wówcza snie czekałe a namwiałem wszystkich aby fyndy zrobić w lolo i nie kupować tego co wywalają a to różnica al etaki jak ty tylko chce się wywyższac bo nie potrafi przewidwać kierunku w które w danym momencie spólka zmierza buhahah ale technik - antytechnik a- a wówczas z 10 zł xtb spadło ponizej 7 zł więc miłem racje co do kierunku
i zostaliści ena peronie po raz kolejny technicy i anale buhaha po raz kolejny tylko 5 % zarobione ponoć na 200tys akcji buhaha dzieci piaskownicy i marzyciele, ale sami siebei obracacie już nie wiecie co po ile sprzedajecie i jakie ilosci przyjżycie się swoim wpisom - a może po prostu zacznij dziecko pisać tylko z kompa a nie z tel i kompa;)