Leszczyku Nowy , ja nie wyję tylko stwierdzam fakty . Mam średnią groszową i poziomy 1 , 2 mnie nie interesują co pisałem już jakiś czas temu [poczytaj sobie jeśli potrafisz], a ty widzę jesteś gołodoooooopcem i ujadasz jak kundelek , myślisz, że znajdziesz naiwniaków , którzy sprzedadzą ci akcje po takiej pięknej informacji !!!Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych !!! Forza Softblue !!!
Nowy Fantasy słuchaj jak masz pojęcia to wpisz mi te tranzakcja od 1.90-2.06 zł ile tyś akcji zostało zakupione to wtedy będziesz wiedział kto to kupił!!! PO PROSTU NIE ZAŁAPAŁEŚ SIĘ...
Nowy weź już się nie kompromituj. Ja tu siedzę ponad 4 lata i średnią mam 32gr. Śmiali się ze mnie na innych spółkach że mam softblue a na jesień już pisałem że liczę tu na złotówkę. Przebicie twego poziomu poszlo gladko i szybciej niż się spodziewałem. Więc kolejne poziomy przed nami. Bez takich jak ty
A jak jutro przebije 2 zł to co będą pisali Ci, co na spadki naganiają? Przecież tu chodzi głównie o zarobek i zabawę a nie o obrażanie spółek. To nie spółki są "Be" tylko Ci co piszą różne niestworzone rzeczy typu jak w dół to śmieć a jak w górę to hura entuzjazm. Niestety lub na szczęście jutro będzie dobra zabawa ni u zarobek przy okazji.