To widać po wpisach. W sumie to nawet nie było kiedy. Muszą kupować na wyższych poziomach cenowych bo nie ma tych akcji w karnecie zleceń.
Podobnie było w połowie zeszłego roku na Columbus. Identyczne wpisy negatywne agresja że się nie kupiło. Potem źle o January że wałkarz po numerze z galerią w Sieradzu.
I wielu opuściło a teraz płaczą wyją patrząc na zyski które zrobili inni.
Też jechali po Buffecie więc teraz część nowych nicków to oni. Identyczna taktyka myląca nominał z giełdową wyceną.
... tymczasem ponoć nikt się nie interesuje spółka hi hi hi. Udanej niedzieli dla wszystkich akcjonariuszy perły (oj zapomniałem, że jest nas niewielu).
tutaj faktycznie karnet jest pusty i ciezko bedzie cos wiecej kupic i choćby dlatego cena bedzie rosła, bo tutaj bardzo mocno bedzie przewazal popyt na podażą. A swoją drogą to ciekawe gdzie te wszystkie akcyjki sa poparkowane?
Najlepsze z pytań na wątkach Rubicon. I to całkiem serio serio.
Nie było tych akcji w arkuszu już od dawna dawna. Akcja bodajże z środy czy czwartku ktoś 100.000 akcji na jednej z zawieszek sprawdził dokąd by doszedł. Takie zlecenie wyhacza nawet tzw. ukryciaki i doszedł do poziomu 50 zł!!! A najśmieszniejsze jest to, że to dopiero przed kluczowym infem z piątku.
Ja wiem, gdzie jest niecałe 100 tysięcy ale reszta to nie mam pojęcia