Ale szuje się tu zleciały. Gruby to tu w środę jak i wcześniej zasysał aż miło. Wszystko czyścił co leżało na S. Jak tylko przestał to spekula zaczęła wychodzić a za nią leszcze Twojego pokroju lub normalni zarobieni inwestorzy którzy brali po 40gr lub nawet niżej tak jak np ja. Słowo 'nieudane' jest bardziej adekwatne do Twojego postu bo w poniedziałek 1.6 to mijamy na open i to z palcem w d...ie
Dnia 2020-05-23 o godz. 11:11 ~src napisał(a): > Ale szuje się tu zleciały. Gruby to tu w środę jak i wcześniej zasysał aż miło. Wszystko czyścił co leżało na S. Jak tylko przestał to spekula zaczęła wychodzić a za nią leszcze Twojego pokroju lub normalni zarobieni inwestorzy którzy brali po 40gr lub nawet niżej tak jak np ja. Słowo 'nieudane' jest bardziej adekwatne do Twojego postu bo w poniedziałek 1.6 to mijamy na open i to z palcem w d...ie
nie robił bym z siebie grubego, to że parę razy zgarnąłem 25 czy 30 tys. czy też nadstawiłem się z ukrytego nie czyni mnie grubasa ;)
Dnia 2020-05-25 o godz. 08:40 ~Edek napisał(a): > Wybacz ale 100 k zł to zwykły Kowalski ... co gra na giełdzie ... nie zaden grubas ,
patrząc na zlecenia itp.i analizy np. SII to Kowalski ma tu średnio 5-10 tys.
Widząc to po zleceniach choćby tutaj, jak ludzie kupują lub sprzedają po 2 lub 5 tys. akcji ;)) a jak np. na Innogene zgarnąłem w piątek batona po 11.8 na ok 6 tys. sztuk - poszło na 12.8 i pisali że gruby też coś wie i zbiera ;)))) a to po prostu szybka akcja by parę tys. jeszcze na weekend zgarnąć i mieć dobrą dniówkę
Nie rozumiem tych niektórych postów,piszą bzdury,aby pisać,banda troli i nieudaczników,fajnie tutaj na forum było jak Softblue kosztowało 0,20 do 0,40 grosza,gdzie wy wtedy byliście.
Coś jest na rzeczy na pewno, bo takich umów nie podpisuje się dla jaj. Ujadaczy sporo i to jest dobry znak akurat. Ten tydzień będzie przełomowy. Jeśli utrzyma się trend wzrostowy do piątku tzn raport podciągnie go wyżej. Jeśli na szerokim będzie stabilnie to w następny poniedziałek/wtorek przebijemy tzw 2 ziko. 1 złoty był tzw psychologiczną barierą jeszcze tydzień temu. Wg AT jest wciąż sygnał kupna. Zobaczymy jak rynek przyjmie tą informacje ale jestem optymistą w tym temacie.