jak potwierdzi się wcześniej czy później wejście holendrów to w dwie minuty mamy zawiechę i nie otworzy się przez kilka dni hehe, na chyba że puszczą na +200%
Softblue wraca po prostu do ceny z debiutu a teraz ma znacznie lepsżą kondycje finansową. W pewnym sensie spekuła podpompowała kurs ale nie widać tu żadnych nerwowych ruchów. Wymienił się akcjonariat i być może perspektywy zachęciły nowych inwestorów. Myślę, że bez Holendrów tu będzie ponad 2 złote do końca maja. Jeśli faktycznie wyjmą jakiegoś asa to może być nawet więcej.
Jasne że po 2pln to promocja. Szczególnie ze jeszcze miesiąc temu niewielu chętnych było gdy byl po 0,40pln. W marcu nawet okolice 0,30pln. W tym tempie to i 10pln na wakacje będzie tanio. Bedzie płacz.
na giełdzie jest blisko 1000 spółek, znasz każdą i wiesz o nich wszystko? Medcamp też chodził po 10 groszy, podobnie InnoGene, Biomaxima, nawet Hemp, i gdzie teraz są? Optimus(obecnie CDProjekt) chodził po 50 groszy, 11Bit po 4zł, podobnie Bloober Team, a gdzie teraz są ich kursy? tu kupuje się przyszłość a nie przeszłość.
Niejaki Jaki wlazł tu na kółeczka bo o spółce nic nie wie.
Mi to lotto 10 może być i za kwartał, czy dwa, ja na dłużej. Ale się nie zdziwię jak niedługo będzie 3 bo patrząc na całość nie tylko ja na dłuższy czas.
Jestem na tej spółce od kilku lat (od 1,2 PLN i teraz udało mi się szczęśliwie odrobić straty), więc swoje zdanie mam i nie wnikając w szczegóły każdego nowego napalonego na bajki o kontraktach przestrzegam. Po prostu to już było i sam się dałem na to nabrać.