• Nowy artykul :) Autor: ~soft [188.146.171.*]
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~marek [83.31.197.*]
    jak potwierdzi się wcześniej czy później wejście holendrów to w dwie minuty mamy zawiechę i nie otworzy się przez kilka dni hehe, na chyba że puszczą na +200%
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~pc [104.131.92.*]
    Softblue ma sie bardzo dobrze i zatrudnia nowych pracowników
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~pc [104.131.92.*]
    Są umowy w Chnach
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~gepeto [37.47.202.*]
    Softblue wraca po prostu do ceny z debiutu a teraz ma znacznie lepsżą kondycje finansową. W pewnym sensie spekuła podpompowała kurs ale nie widać tu żadnych nerwowych ruchów. Wymienił się akcjonariat i być może perspektywy zachęciły nowych inwestorów. Myślę, że bez Holendrów tu będzie ponad 2 złote do końca maja. Jeśli faktycznie wyjmą jakiegoś asa to może być nawet więcej.
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    2 to dalej promocja. Ale może tak być przez jakiś czas :)
    Dziś będą pewnie znów +/- 5 procent???
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~Jaki [91.225.135.*]
    Jasne że po 2pln to promocja. Szczególnie ze jeszcze miesiąc temu niewielu chętnych było gdy byl po 0,40pln. W marcu nawet okolice 0,30pln. W tym tempie to i 10pln na wakacje będzie tanio. Bedzie płacz.
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~marek [83.31.197.*]
    na giełdzie jest blisko 1000 spółek, znasz każdą i wiesz o nich wszystko? Medcamp też chodził po 10 groszy, podobnie InnoGene, Biomaxima, nawet Hemp, i gdzie teraz są? Optimus(obecnie CDProjekt) chodził po 50 groszy, 11Bit po 4zł, podobnie Bloober Team, a gdzie teraz są ich kursy? tu kupuje się przyszłość a nie przeszłość.

• Re: Nowy artykul :) Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Niejaki Jaki wlazł tu na kółeczka bo o spółce nic nie wie.
    Mi to lotto 10 może być i za kwartał, czy dwa, ja na dłużej. Ale się nie zdziwię jak niedługo będzie 3 bo patrząc na całość nie tylko ja na dłuższy czas.
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~mundry [217.153.64.*]
    Jestem na tej spółce od kilku lat (od 1,2 PLN i teraz udało mi się szczęśliwie odrobić straty), więc swoje zdanie mam i nie wnikając w szczegóły każdego nowego napalonego na bajki o kontraktach przestrzegam. Po prostu to już było i sam się dałem na to nabrać.

• Re: Nowy artykul :) Autor: ~Pc [104.131.66.*]
    Spółka długi czas była bardzo niedowartosciowana.Teraz wraca na swoje poziomy 6 zł. albo wyzej tym bardziej ze bardzo dynamicznie sie rozwija
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~LOL [89.171.204.*]
    jak wchodziłeś na mega stratach a teraz masz zyski nowe kontrakty tochyba sytuacja istotnie się zmieniła
  • Re: Nowy artykul :) Autor: ~hek [178.128.89.*]
    Pieknie wyleszczaja z akcji
[x]
SOFTBLUE -0,77% 0,26 2026-04-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.