ubrani? tu ludzie co brali powyżej 2 zł i tak będą mega zarobieni jak wyjdzie info o wejściu Holendrów. A nawet jeśli nie wyjdzie to sama umowa z Chińczykami daje 5 mln dolców dochodu minimum, a to są trzyletnie przychody Softblue. Więc sobie odpowiedzcie, gdzie będzie kurs za kilka lat, jak teraz KE, UE, cały świat ma hopla na ochronę środowiska, smog itp. Jak skokowo wzrosną przychody i zyski firmy jak kraje, miasta, regiony zaczną walczyć ze smogiem i zanieczyszczeniem powietrza itd.
powiedz to tym co dobre kilka lat temu kupowali akcje jeszcze Optimusa co były po 1.5zł., albo akcje 11 Bit za 8 zł w 2011 roku, albo Bloober za 5 zł w 2012.
A to nie wiedziałem, że SOFTBLUE robi gaming na podstawie oryginalnej historii fantasy, z potencjałem na kilka gier.
Sorry, ale takie teksty to można o THE DUST, którzy pracują nad Inkwizytorem. Chociaż nie wiadomo czy im wyjdzie
Nie wiem, do ilu teraz wypompują, ale jestem przekonany, że ta spółka to pic na wodę bo siedziałem to od 1,2 zł i swoje wiem :) Teraz wiadomo, żal trochę dupę ściska bo można było uśrednić po 0,2 bo kolejna pompa była do przewidzenia, ale trudno, dobrze, że straty odrobione. Trzeba czekać na powtórkę schematu za kilka lat :)