Trochę jestem zaskoczony że tak mało akcji dziś się przemieliło. 70k przy takim skoku pokazuje że ludziska wierzą w dalsze wzrosty i nie oddają mimo co najmniej 100% zarobku? Czy raczej nowi boją się wejśc po takiej cenie?
Za tani popyt. Ja np nie planuje sprzedać jeszcze sobie poczekam,Jak emisja po 13 to się kompletnie nie oplaca sprzedać nawet jednej akcji.. Myślę że inni posiadacze też się nie kwapią.
Nowi z drugiej strony są pewnie ostrożni z ofertami. Na gry czekają czy będzie sprzedaż.
Mało informacji poza tym spółka przekazuje. Dalej PR zerowy. Ludzie muszą zobaczyć niektóre rzeczy na własne oczy. Są przecież spółki gamingowe które latami miliony wydają i nie mają normalnej gry tylko porażki same i niedoróbki.
Jakaś konkretna data premiery by się przydała. Informacja jak Nowy wpłaci kasę.
Pewnie znowu będzie zaskoczenie i się dowiemy że sprzedaż jest już od kilku dni,albo co....
Tu same niespodzianki. No fajnie ale ja tu se siedzę i wiem że prawdę i po fakcie piszą ale Nowi tego nie wiedzą
Tyle tylko że jak teraz nie kupią to potem chyba główny z łaski im bedzie sprzedawać. Ciekawe po ile :))
Handel się zaczął dobrze po 15 niektórzy nie wiedzą.
A i jeszcze o nowej spółce Madsword i Gamę Oliver się kompletnie milczy. Toż to prawdziwe koła zamachowe produkcji. A tu nic.
No, jak zwykle się wymadrzam.
Jak się spojrzy w internecie spółka bardziej chyba popularna na Łowię niż. Polsce, bo ten Łotysz to przynajmniej ogłoszenia publikuje o pracę, i że targi, TV i takie tam...
Jutro zatem sesja prawdy. Handel od 9ej nie od 15ej. Duża grupa graczy dowiedziała się o istnieniu spółki (wzrost 90% zapewne zrobił większy PR niż miało to miejsce przez ostatnie miesiące razem wzięte) i zaczeła czytać raporty. Jak będzie dobrze to dalej kierunek ceny francuskiego inwestora:)
Robi się całkiem międzynarodowo.
W RN też mocni zagraniczniacy a i polscy przedstawiciele pierwsza klasa, duży biznes... I udziałowcy i RN i Zarząd... Kieruje ktoś BTCS zdecydowanie i w bardzo ciekawym kierunku.
A akcji jak na lekarstwo...
Tak czuję że to info to nie pierwsze które nas zaskoczy.
Baja, Ty to tyle wiesz, czasem spotykam Twoje posty, weź mi powiedz, czemu Livechat jest popularny, czemu Inteliwise nadmuchali, dlaczego jest szał jednoproduktowych spółek, które wynalazły czat niczym koło i odkrycie Ameryki, czemu nie ma całych agencji kreatywnych na GPW, co to i IT i media i marketing i wszystko inne robią. Ai, internet rzeczy, machine learning, media, sociale, outdory, indory, kampanie, pijary, komunikację, strategię, analitykę, startapy, kreatywność. I powiedz jeszcze, na jakich innych spółkach jesteś, bo bardzo lubię czytać Twoje posty ; )
Hmm Moja, także wrodzona, inteligencja i mądrość mi podpowiada że jest taka społka, co to ma wszystko w jednym właśnie Nawet ją mam, Ale nie powiem bo spodziewam się tam dużej promocji za tydzień. Teoria wsiadu zaczęła szybko działać i teraz extra przecena potrzebna by dokupić. Ja to człowiek oszczędny jestem i w takich momentach dokupuje właśnie. A najlepiej cieszą takie ekstra wzrosty z przysiadu :)) Nagle się robi ze 20-30% więcej :)) Mam nadzieję że będzie przecena, choć wiadomo nie ja ją tylko tę spółke znalazłam, A niektóre rzeczy traca na znaczeniu w obliczu innych, istotniejszych, Więc pewności nie ma. Coś wątek tracę bo już późno. Ty mnie o Livechat pytałeś? Nie nie kupuję. Wolę lepsze i nieodkryte,a przez co tańsze. Z produktem i znaną klientelą. Umowy duże też mnie strasznie pociągają. Cóż taką słabość mam, jak do facetów, koniecznie musi być i inteligentny i mądry, Z innymi się nudzę.
Inteligentna i dowcipna dygresja w postach jak najbardziej wskazana. Życie samą giełdą byłoby strasznie męczące. Ja skarpetki piorę już ładnych parę lat:)
Dziwna jest popularność spółek jednoproduktowych. Inteliwise ma minimalne przychody. Ofertę taką jak Livechat ma wiele firm w Polsce, a profity zbiera Livechat. To jest tak samo jak z Facebook. Wiele firm miało identyczną ofertę przed nimi, ale sukces osiągnął głównie Facebook.Umieli się wstrzelić w czasie. U nas może wypłynąć Aiton. Mają w ofercie kompleks nowych technologi jakie potrzebuje firma. Dodatkowo przychody w pandemii zaczynają rosnąć.
Tak jak tu na BPX też będzie jazda w kosmos już niebawem.Oczekuję wyśmienitych wyników na BPX , jak podadzą to trzeba będzie gonić kurs.Obserwujecie tę spółkę?W sumie na razie tam też nie ma rozgłosu jak wcześniej na tym papierku (i o to chodzi!)