Za tani popyt. Ja np nie planuje sprzedać jeszcze sobie poczekam,Jak emisja po 13 to się kompletnie nie oplaca sprzedać nawet jednej akcji.. Myślę że inni posiadacze też się nie kwapią.
Nowi z drugiej strony są pewnie ostrożni z ofertami. Na gry czekają czy będzie sprzedaż.
Mało informacji poza tym spółka przekazuje. Dalej PR zerowy. Ludzie muszą zobaczyć niektóre rzeczy na własne oczy. Są przecież spółki gamingowe które latami miliony wydają i nie mają normalnej gry tylko porażki same i niedoróbki.
Jakaś konkretna data premiery by się przydała. Informacja jak Nowy wpłaci kasę.
Pewnie znowu będzie zaskoczenie i się dowiemy że sprzedaż jest już od kilku dni,albo co....
Tu same niespodzianki. No fajnie ale ja tu se siedzę i wiem że prawdę i po fakcie piszą ale Nowi tego nie wiedzą
Tyle tylko że jak teraz nie kupią to potem chyba główny z łaski im bedzie sprzedawać. Ciekawe po ile :))
Handel się zaczął dobrze po 15 niektórzy nie wiedzą.
A i jeszcze o nowej spółce Madsword i Gamę Oliver się kompletnie milczy. Toż to prawdziwe koła zamachowe produkcji. A tu nic.
No, jak zwykle się wymadrzam.
Jak się spojrzy w internecie spółka bardziej chyba popularna na Łowię niż. Polsce, bo ten Łotysz to przynajmniej ogłoszenia publikuje o pracę, i że targi, TV i takie tam...