• holender,chiny Autor: ~szybki [46.45.107.*]
    Proszę o informacje wiele osób pisze o holendrach i chinczykach.O co tu chodzi może dać jakiś link czy to bajki .Z góry dziękuje .Chciałbym coś wiedzięc jestem tu nowy..
  • Re: holender,chiny Autor: ~Soft [5.173.249.*]
    Zalecam czytanie komunikatów spółki. Pozdrawiam
  • Re: holender,chiny Autor: szkk [89.75.41.*]
    Chiny są faktem (drony do badania smogu, czy tam inne rzeczy), a Holender z globalnej spółki wycenianej na kandyjskiej giełdzie na 2.5 mld dolarów szukający partnera w Polsce nie jest jeszcze faktem. Coś to ma wspólnego z oczyszaniem wody, że Unia Europejska, czy coś. Chyba jakoś tak. Czy coś takiego. Może ktoś potwierdzić albo nie.
  • Re: holender,chiny Autor: ~szybki [46.45.107.*]
    Także wszystko pisane palcem na wodzie.A kółka są totalne z 2,06 na 1,50 itp...Tutaj może być bardzo różnie ..
  • Re: holender,chiny Autor: szkk [89.75.41.*]
    No jak dla mnie, to ja trzymam. Zawsze na dwoje babka wróżyła, ale zainteresowanie mnie powaliło. Dlatego wczoraj wszedłem. Co prawda średnia transakcja to 3 tysiące, ogólnie biedna ta gpw, ale łącznie to 5 mln i 10 mln zł dzisiaj. Chodziły pakiety po 50 tys złotych. W tym przypadku mówię sobie, że uleganie emocjom będzie złym doradcą. Cierpliwość i long term. Nie ma to nic wspólnego z chciwością. Nie po to wszedłem, dość wysoko, bo przy 1.5, żeby wychodzić. Zwłaszcza, że ogromne zainteresowanie i optymistyczne komunikaty.
  • Re: holender,chiny Autor: ~Marek [37.47.170.*]
    W raporcie za 1 kwartał masz opisane wszystko
  • Re: holender,chiny Autor: ~i_fotowoltaika [5.173.27.*]
    I jeszcze to https://bydgoszcz.naszemiasto.pl/bydgoski-softblue-znany-z-dronow-poszerza-dzialalnosc-teraz/ar/c3-7573449
  • Re: holender,chiny Autor: ~Myslacy [94.254.184.*]
    Bedziecie mieli holendra ale latajacego.
    Chodzi o inna spolke a wy sie napalacie.
    Zanim sie zorientujecie cena spadnie ponizej zlotowki.
    Spekulacja wykorzystuje informacje o holendrach by was ubrac
  • Re: holender,chiny Autor: ~pk [178.62.93.*]
    Zanim ty sie zorientujesz to bedzie po 5 zł.
  • Re: holender,chiny Autor: ~Max [79.186.241.*]
    Dla tych co piszą farmazony, że spekuła, latające holendry i inne cuda...

Zarząd Spółki Softblue S.A. z siedzibą w Bydgoszczy (dalej: Emitent ) informuje, że w dniu 05.03.2020 zawarł umowę o wzajemnym zachowaniu poufności (MNDA) z niderlandzką (holenderską) spółką specjalizującą się w dostarczaniu branżowych rozwiązań informatycznych przeznaczonych dla wyspecjalizowanych odbiorców (dalej: Kontrahent ). Kontrahent jest największym dostawcą tego typu rozwiązań w krajach Beneluksu oraz jednym z większych w Europie. Kontrahent wchodzi w skład grupy kapitałowej podmiotu notowanego na kanadyjskiej giełdzie, którego przychody przekraczają 2,5 mld USD.
    Kontrahent analizuje europejskie rynki w poszukiwaniu możliwości długoterminowej współpracy inwestycyjnej i przygląda się m.in. dostawcom oprogramowania branżowego w Polsce i tym samym zainteresował się Emitentem, który świadczy rozwiązania IT dla sektora publicznego, będącego w kręgu zainteresowań Kontrahenta. W skład Kontrahenta wchodzi ponad 80 niezależnie zarządzanych europejskich przedsiębiorstw informatycznych, którym Kontrahent zapewnia doradztwo strategiczne celem ułatwienia im osiągnięcia pozycji lidera w swojej branży. Celem zawartej umowy jest przedstawienie Kontrahentowi bieżącej działalności Emitenta, jego sytuacji finansowej, planów i strategii rozwoju, co w konsekwencji może doprowadzić do inwestycji Kontrahenta w Emitenta która może przybrać formę strategicznego zaangażowania w Emitenta. Umowa MNDA ma pozwolić stronom rozpoczęcie rozmów/negocjacji w celu przeprowadzenia Inwestycji oraz zabezpieczyć informacje poufne, które będą wzajemnie przekazywane pomiędzy stronami przed ich nieuprawnionym wykorzystaniem lub ujawnieniem. W przypadku realizacji Inwestycji, Kontrahent również w stosunku do Emitenta będzie podejmował działania mające na celu umożliwienie mu osiągnięcia pozycji lidera w swojej branży. Emitent wskazuje, że strategiczne zaangażowanie nie przewiduje podwyższenia kapitału zakładowego (emisji nowych akcji).
    Zgodnie z zawartą umową MNDA, Emitent zobowiązał się do nieujawniania nazwy (firmy) Kontrahenta oraz jego danych.

• Re: holender,chiny Autor: ~co [83.6.143.*]
    ty koleś "myślący" brednie piszesz?
  • Re: holender,chiny japan Autor: ~marian [83.10.68.*]
    to stare infa ale dlaczego wczoraj tak urosło ?
[x]
SOFTBLUE 0,00% 0,30 2026-05-07 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.