Mam wszystko na mejlu i chciałem opublikować , portal BANKIER za każdym razem odrzucają , pisałem już o tym . Cały czas myśleli że ja chcę reklamować swój towar Dzisiaj , po kilkukrotnej interwencji skumali że chce opublikować info o spółce i tak mi napisali
,,Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem, że to oferta firmy notowanej na giełdzie.
Prosiłbym o przesłanie treści wpis, zamiast screenu.
pozdrawiam
Marcin ..
Wysłałem mu informacje i jutro będę chciał żeby on to udostępnił .
Pozdrawiam
Nie dostaje kasy , jestem akcjonariuszem Protektora i po prostu wkur... mnie że kurs się kisi , a powinien już być co najmniej 6 zł , we firmie cały czas się coś dzieje a oni pary z gęby nie puszszczą , i to mnie wkur..
Ale w końcu to ruszy i będzie myślę że x2
Nie dostaje kasy tylko jestem akcjonariuszem i wkur... mnie że we firmie cały czas coś się dzieje a oni pary z gęby nie puszszczą , a co za tym idzie kurs stoi w miejscu , a powinno być min 6 zł .
Ale myślę że w końcu będzie X2
Pozdrawiam
Dzieki Jurek, ale to jest irytujace ze trzeba takie dane pozyskiwac pokątnie a nie sa dostepne na bieżąco oficjalnie. Cos szwankuje w relacjach inweztorskich tej spolki. Pzdr
A moze czekaja by miec wszystko potwierdzone. I nie chca publikowac by nie wprowadzac niepotrzebnego zamieszania. Pewnie jeszcze troche i wszystko sie wyjaśni