Panowie, mi wystarczy , zrobilem sie nerwowyna tej spolce , juz mam dosc:) 100 % zwrotu to jest dla mnie swietny wynik, Bogu dziekowac ze sie udalo w Banku dali by mi 2% na depozycie za 1 rok:)_
ja juz tu nie wroce, ale oczywisce zycze Wam dobrej zabawy , bo widze ze oczywiscie moze byc gora lub dol teraz... trudno powiedziec,,,,ja juz za bardzo sie zdrygany jestem, wiec I am out
ja Was nie rozumiem. No, jak ktoś ładuje wszystkie dusigrosze na pierdylion złotych, bo lepiej tu, niż w banku, to łapie go kużva KOLKA oddaje i pisze. Ja jak inwestuję, to nie po to, żeby oddawać. No, ale to na marginesie ; ) Poza tym ostatnio nie było zlecenia w arkuszu na 300k akcji xd ; )
no ale przecież mógł wywalać etapami, nic trudnego, przecież nie walnął 300K PKC, a nawet jeśli to nie będziesz tego widział jako 300K tylko rozdrobnione na dziesiątki mniejsze transakcje w zależności ile ofert kupna było z lewej strony. Tak czy siak jak spółce wypalą plany i projekty nad którymi pracuje to tu w niedługim czasie powinno być minimum 5 zł a i tak kapitalizacja nie przekroczy 100 mln zł.
Haha. Siedzisz i czekasz jak wrvoic na 0,20. Przecież to podstawa kupujesz i sprzedajesz jak uroslo. Po co trzymać. To wydmuszka każdy to wie. Podskoczyło spekula ubierze leszcza i kto nie zdąży sprzedać będzie się że śmieciem kręcił. Ja też sprzedałem i mam z głowy czas na inną spółkę.
Lepiej plus 100% niż minus. Tutaj wróci. Na 0,xx kwestia tygodnia dwóch. Napompowane kto miał zarobić zarobił. Kto chciwy straci i będzie żałował, że nie sprzedał po 2zl.