• Robi się szum Autor: ~Wyga [46.165.250.*]
    Każdy chce coś ugrać .
  • Re: Robi się szum Autor: ~łysy [94.254.230.*]
    Czy prowadzący - animator nie pogrzebie spółki
  • Re: Robi się szum Autor: ~WSZECHWIEDZĄCY [91.212.223.*]
    Akcji coraz mniej.. wycena spółki z takimi perspektywami śmieszna....już nie ma takich zdrowych spółek z zyskiem w takiej niskiej kapitalizacji....
    Do tego w arkuszu na S akcji brak....Arkusz w załączeniu..
    link

• Re: Robi się szum Autor: ~Wolf [188.147.113.*]
    Synku...Ty nie wiesz o czym piszesz albo raportow nie potrafisz czytac...wiec ci objasnie:
    1-przychody ze sprzedazy -55 procent
    2-zysk operacyjny spadek -64 procent...
    Przeczytaj jeszcze raz raport i nie powielaj glupot jak ramzesy i reszta naganiaczy...
    O jakim zysku piszesz? Rusz glowa czasami..to nie boli...
  • Re: Robi się szum Autor: ~Ramzes2 [188.146.186.*]
    A wolf synku rusz trochę lepetyna i przeanalizuj ten raport nie tylko przez pryzmat tych dwóch pozycji..... chyba ze juz więcej przeanalizować synku nie umiesz....
    I pochwal się wolf synku jeszcze po ile dokupileś akcji i jak naganies dwa lata temu.... polecam lekturę. .... schizofrenia czystej postaci. ....
    Kupuj chlopie..moze nam kurs wyniesiesz..widze ze narazie za 120 zl zes mchnal prez 5 godzin handlu..porywajace...jak tak tepo naganiasz dlaczego nie kupujesz? Raportow tez nie potrafisz czytac...ale potrafisz za to tepo naganiac...
    Do niczego nie naganiam. Każdy robi co chce. Wskazuje tylko możliwe szanse dla tej spółki. .... a naganiasz na sprzedaż to ty synku ....
    I najbardziej komiczne ze naganiasz na sprzedaż siedząc z pol milionem akcji :) to jest hit..... ale grunt ze umiesz czytać raporty :)
    Hitem jest to ze 2 lata temu o tym pisalismy ..czy rok temu...majac ponad milion akcji...teraz polowa..a co ma do rzeczy posiadana ilosc akcji? Dawno pisalismy o niechlubnym prezesowaniu tomlkiewicza w f24..o jego cignacym sie zadluzeniu..popatrz ..cofnij sie latami...jezeli twierdzisz ze spolka ma pesrspektywy ..dlaczego nie kupujesz akcji? Dlaczego zamiast isc do gory 14 dzien odbywa sie rozprowadzanie papieru w ulice..nie ma popytu na te akcje...co z tego ze mam akcje..mam akcje wielu spolek...przynajmniej nie pisze bajek tylko oceniam realnie sytuacje...chyba ze jestes ezopem. Bo on w sredniowieczu byl specjalista od bajek...
    Ja tez bym chcial zeby tomlkiewicz poszedl po rozum do glowy i w koncu pomyslal jak z presenta zrobic kure znoszaca zlote jajka...ale jest inaczej...kiedys myslelismy ze javro tu zamiesza...a to tylko zaslony...

Kupuj akcje jak spolka ma perspektywy...widzisz zlotowke to dlaczego nie kupujesz? Wytlumacz to ...jak to jest z toba? Naganiasz kazdego dnia a kurs leci 14 dzien z rzędu...umiejetnie podciagaja i zenia w ulice..mozna cale zycie patrzec i nic nie widziec...czy w twoim przypadku tak nie jest?
    Nigdy nie pisałem to o 1 zl (możesz sprawdzić ). Wyceniam przyszlosc i sądzę że zbiegło się tu kilka czynników jednocześnie o których pisałem i które mogą spowodować znaczny wzrost. Nigdy nie pisałem (a tym bardziej codziennie) tekstów w stylu kupujcie, czy będzie 1 zl. Pisałem o znacznym wzroście na który nadal jest szansa. Nikogo kto myśli inaczej nie obrażam w stylu: tepa dzido, pajacu czy synku. Jestetyka na gpw od przeszło 20 lat i różne rzeczy widziałem i przeżyłem. Portfel mam zdywersyfikowany i są w nim spółki typu present z ponadprzecietnym potencjałem. ... czas pokaze ci będzie. Naprawdę zależy nie wykorzystać tego co wokół spółki się porobiło. ....
  • Re: Robi się szum Autor: ~OK [91.212.223.*]
    Dzisiaj w gorę, zrobiło sie głośno o spółce....
  • Re: Robi się szum Autor: ~kurczblade [91.212.223.*]
    Chyba ludzie spostrzegli, że spółka na czasie i jeszcze ta paczka międzynarodowa, gdzie firmy kurierskie zarabiają krocie....
  • Re: Robi się szum Autor: ~Tak [156.67.126.*]
    Wolf a ty jak cały czas mówisz ze spadnie to czemu nie sprzedaż masz zysk 100% tylko atakujesz każdego co chcę kupić. Lepiej powiedz prawdę ze nie masz juz akci tylko chcesz odkupić taniej.
    Kredytu nie bralem na zakup tych akcji..takze leza i jesc nie wolaja..ja ci nie zagladam w portfel i nie mowie co masz zrobic z akcjami...nie siedzialbym tutaj gdybym nie mial akcji..takie proste...atakuje glupote naganiaczy..ktorzy nie mja pojecia o spolce a pisza glupoty...laczenie ze szwjacarami i tak dalej...i konca nie widac..mowili ze bedzie info obok raportu...do dzisiaj nie ma ...mowili ze bedzie dobry raport...w raporcie spadek o 60 procent..i tak dalej..naganiacze pisza o perspektywach i dobrym raporcie..nie czytajac nawet tego raportu...i tak to wyglada..wypychaja akcje w ulice..ja tez bym chcial zeby to skoczylo..ale jest inaczej...rozprowadzaja akcje co sesje i zamiast isc do gory na obrotach ...zenia.....pol swojego pakietu ozenilem w tych granicach czyli 0.11 ..zobaczylem jak zasypuje po 70 tys akcji i popyt sie nie odbudowuje..i wtedy dalo mi do myslenia...wiec sobie zenilem na raty dluzszy czas..zobaczylem jak bestpeny..strony internetowe byly robione na kolanie..przed transkakcja..sprawdzalem , ze tomalkiewicz mocno przplacil..mysle ze celowe..cofnij sie do tej transakcji za domeny....
  • Re: Robi się szum Autor: ~benzik [89.187.226.*]

Wolf sprzedałes po 11gr a dzis juz powyzej 12.50 gr
    handlowali wiec troche popusciłes sprzedaja po 11gr

• Re: Robi się szum Autor: ~benzik [89.187.226.*]

no cos tam sie zaczyna dziac
    tylko co obroty poszły w ruch
    kupno sie pojawiło
    jakies info bedzie czy jak pewnie
    sie wkrótce dowiemy
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-15 10:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »