Hitem jest to ze 2 lata temu o tym pisalismy ..czy rok temu...majac ponad milion akcji...teraz polowa..a co ma do rzeczy posiadana ilosc akcji? Dawno pisalismy o niechlubnym prezesowaniu tomlkiewicza w f24..o jego cignacym sie zadluzeniu..popatrz ..cofnij sie latami...jezeli twierdzisz ze spolka ma pesrspektywy ..dlaczego nie kupujesz akcji? Dlaczego zamiast isc do gory 14 dzien odbywa sie rozprowadzanie papieru w ulice..nie ma popytu na te akcje...co z tego ze mam akcje..mam akcje wielu spolek...przynajmniej nie pisze bajek tylko oceniam realnie sytuacje...chyba ze jestes ezopem. Bo on w sredniowieczu byl specjalista od bajek...
Ja tez bym chcial zeby tomlkiewicz poszedl po rozum do glowy i w koncu pomyslal jak z presenta zrobic kure znoszaca zlote jajka...ale jest inaczej...kiedys myslelismy ze javro tu zamiesza...a to tylko zaslony...
Kupuj akcje jak spolka ma perspektywy...widzisz zlotowke to dlaczego nie kupujesz? Wytlumacz to ...jak to jest z toba? Naganiasz kazdego dnia a kurs leci 14 dzien z rzędu...umiejetnie podciagaja i zenia w ulice..mozna cale zycie patrzec i nic nie widziec...czy w twoim przypadku tak nie jest?