identyczna sytuacja jak na biomedzie (zobaczcie wykres) tez Z 1,09 w jednym dniu doszło do 1,8, danego dnia cos ok 65% potem w kolejne 4 dni wyciągnęli na 6,5!!!!!!!!!!!!!!!, to nie bajki zobacznie sami i ocencie, wtedy po te 1,8 oddałem biorąc po 1,3 i cieszyłem się jak dzieciak po kolejnych 4 dniach, oczywiscie widząc 6,5 stukałem się w głowę, myslę ze tu bedzie duzo wyzej niz 10 zł spółka duzo lepsza, dzis nie po to wciągali do wora po 1,4 łaczny dzis obrót 4,5 mln akcji!!!!! w jeden dzien a ff zaledwie 14, arkusz na sprzedazy totalnie prawie pusty, nie oddawac naganiającym na spadki im mogę oddac nie wczesniej niz po 5 zł
Akurat tu się zgodze.
Bardzo dużych graczy, którzy nie wchodza w byle co zdecydowali się na tę spółkę.
Spółka dużo zarobiła a do jutra wiele osób o niej usłyszy i prawdopododnie też chętnie zakupią część akcji.
Osobiście obstawiam do raportu wolniejszy wzrost w granicach 18-28% dziennie i około 5-5.50zł
Oczywiście nie jestem super dokładny, ale na tę chwilę spółka bardzo fajnie zarabia
Pozdrawiam
koniecznie patrzcie biomed (wykres z dnia 30 marca jak poszło ok 65% na 1,8, po kolejnych 4 dniach było juz 6,5, sprawdzcie sami, i polecam trochę myslenia , gruby tonami brał po 1,4(sprawdz monitor transakcji) by oddac po 1,5!!!!!!! debilizm, min spółkę wyciąga się na 3-4 zł jak biomed by mozna z czego spadac w dół, właczyc myslenie i nie słuchac naganiaczy a argumenty ze na koniec 20 000 akcji zostało na sprzedazy to tylko lesz łyka jakie to ma znaczenie przy 4,5 mln obrotu w jeden dzien, no i na sprzedazy arkusz prawie pusty tez mozna zadzwonic i dopytac, nawet podam tel do cdm 24 pekao sprawdzcie sami -22-591-25-95
Nie wiem jak było przy Biomedzie z obrotami. Dzisiaj przewalili około 30 procent akcji dostępnych na Free Float. Na Biomedzie było też tak dużo? Bo jeśli jutro będą chcieli zebrać kolejne 20 procent to faktycznie może tu się wydarzyć wszystko nawet i 4 zł. Ale to zbytek szczęścia chyba by był.
jedna z najepiej zarządzających spółek, zadłużenie znikome, wartosc rynkowa niska jak pisałem patrzec na biomed(500 % w 6 dni) czy np glcosmed-podobnie, jak cięgnęły z ok 0,5 gr tak jak soft do ilu? sami sprawdzcie ok 5-6 zł i dopiero nawrót, to klasyka mocno wciągnąć ulicę na min 400-500 % i wywalac, chociaz to akurat wyjątkowo dobra spółka więc tu mozemy zostac np na tych 5-6 zł na długo i isc jak amica tysiące % przez najblizsze miesiące więc ja wczesniej niz po 3-4 zł nie oddam nawet jak bedą po drodze korekty, ale myslę ze ten tydz zakonczymy min na 3 zł, gruby pakował po 1,2-1,4 od 11,30 z logiki wygląda zeby wsadzic ulicy trzeba taką ilosc wyciągnąć najpierw na min 3-4 zł by miec z czego spadac 1,58 to nawet nie dno jak dla mnie przy ok 3 zł zacznę sie zastanawiac czy na chwilę oddac czy jednak w ciemno na min 5zł czekac
przeliczyłem obroty w 3 tyg ok 16 mln sztuk akcji a ff ok 14mln, więc patrząc na pusty arkusz na sprzedazy sciągnęli z rynku juz chyba wszystko teraz góra na min 5 zł i ubieranie ulicy ale najpierw 5 a moze 10 złocisza