• Coś pięknego Autor: ~pilot [217.96.180.*]
    Coś pięknego dzieje się z kursem. Stabilne wzrosty od kilku sesji. Czyżby 40 zł było rzeczywiście realne w ciągu 2/3 miesięcy?

Granice zaczynają się otwierać, dzisiaj Emilewicz powiedziała, że w PL od 15.06 możemy zacząć przyjmować turystów z zagranicy.
  • Re: Coś pięknego Autor: ~Baron [31.0.87.*]
    Sądzę że tak. Gdyby dziś nie sypało po 26 było by 28. Ich strata
  • Re: Coś pięknego Autor: ~Wihajster [5.173.140.*]
    Lot tez juz wydaje coraz bardziej śmiałe Komunikaty.

https://businessinsider.com.pl/biznesvscovid/wznowienie-lotow-z-polski-kiedy-pll-lot-przywroca-polaczenia/g44rskp
  • Re: Coś pięknego Autor: winchester [188.127.23.*]
    Dnia 2020-05-18 o godz. 10:15 ~pilot napisał(a):
    > Coś pięknego dzieje się z kursem. Stabilne wzrosty od kilku sesji. Czyżby 40 zł było rzeczywiście realne w ciągu 2/3 miesięcy?
    > >
    > > Granice zaczynają się otwierać, dzisiaj Emilewicz powiedziała, że w PL od 15.06 możemy zacząć przyjmować turystów z zagranicy.

Dzisiejszy wykres przypomina ten z 8 maja, jeśli tak to będzie skok do ~27.8, a potem stabilizacja na ~26.3.
  • Re: Coś pięknego Autor: ~pilot [188.147.34.*]
    Myślę, że ciężko teraz odnosić się do AT, bo co chwilę jest dobre info odnośnie wznawiania połączeń lotniczych, plus w piątek świetny raport. A za tydzień kolejny rekordowy raport za q1.
  • Re: Coś pięknego Autor: winchester [188.127.23.*]
    Dnia 2020-05-18 o godz. 11:08 ~pilot napisał(a):
    > Myślę, że ciężko teraz odnosić się do AT, bo co chwilę jest dobre info odnośnie wznawiania połączeń lotniczych, plus w piątek świetny raport. A za tydzień kolejny rekordowy raport za q1.

Widły niestety nie puściły, wobec czego myślę, że stabilizacja raczej na 25.5-25,7
    Już to kiedyś pisałem - na tym papierze zbyt mocne wachania nie są trwałe (albo raczej rzadko są trwałe). O ile jest dobre info, to tak naprawdę nie ma przełomowego info, a tylko takie wywinduje kurs trwale, czego wam i sobie życzę :)
[x]
ENTER 1,25% 56,60 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.