Dnia 2020-05-18 o godz. 10:15 ~pilot napisał(a): > Coś pięknego dzieje się z kursem. Stabilne wzrosty od kilku sesji. Czyżby 40 zł było rzeczywiście realne w ciągu 2/3 miesięcy? > > > > Granice zaczynają się otwierać, dzisiaj Emilewicz powiedziała, że w PL od 15.06 możemy zacząć przyjmować turystów z zagranicy.
Dzisiejszy wykres przypomina ten z 8 maja, jeśli tak to będzie skok do ~27.8, a potem stabilizacja na ~26.3.
Myślę, że ciężko teraz odnosić się do AT, bo co chwilę jest dobre info odnośnie wznawiania połączeń lotniczych, plus w piątek świetny raport. A za tydzień kolejny rekordowy raport za q1.
Dnia 2020-05-18 o godz. 11:08 ~pilot napisał(a): > Myślę, że ciężko teraz odnosić się do AT, bo co chwilę jest dobre info odnośnie wznawiania połączeń lotniczych, plus w piątek świetny raport. A za tydzień kolejny rekordowy raport za q1.
Widły niestety nie puściły, wobec czego myślę, że stabilizacja raczej na 25.5-25,7 Już to kiedyś pisałem - na tym papierze zbyt mocne wachania nie są trwałe (albo raczej rzadko są trwałe). O ile jest dobre info, to tak naprawdę nie ma przełomowego info, a tylko takie wywinduje kurs trwale, czego wam i sobie życzę :)