po przeczytaniu raportu uważam, że to jest spółka z dużymi perspektywami .. widzę, że na forum wszyscy naganiają na jutrzejszy spadek - trzymam kciuki aby dostali dofinansowanie bo projekt ARIA wydaje się być całkiem niezły.
O Arii tak naprawde nic jeszcze nie wiemy, po zatym ze ma to byc ich najwieksza produkcja. Teraz musza skupic sie na gigantach,to bedzie ich druga produkcja wiec mysle ze dadzą czadu i nie spartolą tego
teraz tak naprawdę kupujemy przyszłość a co będzie to zobaczymy po najbliższym projekcie.. jak będzie info o otrzymaniu dofinansowania to nie będę się już martwił .. a pewnie to nastąpi nie bawem
Projekt Aria wydaje sie calkiem niezły? Po czym tak sądzisz?? Widziałeś jakikolwiek material z gry czy łykasz wszystko co prezes mówi? Bo ja mu wierzyłem do piątku. Nie naganiam nie spekuluje. Chcę by poszlo do góry bo jestem w plecy ale kieruje się teraz kalkulatorem nie mydlanymi bańkami.
wiesz nie łykam tego co mówi prezes ale wnioskuję że jeśli złożyli wniosek o duże dofinansowanie i pracują nad interaktywną animacją zwierząt to może być naprawdę dobry projekt, dlatego kupiliśmy jako akcjonariusze przyszłość .. a co z tego będzie to nasze ryzyko ..
Ja Cię rozumiem. Ale lepiej powiedziec że jest źle ale pracują nad poprawą niż ściemniać lud. Ta spółka powinna być bardziej przejrzysta, przynajmniej od teraz aby powróciło do niej zaufanie. A odkąd pamietam w tej spółce nigdy nic jasno nie bylo powiedziane. Zawsze prezes mowil tylko to co chcieliśmy usłyszeć, a na konkretne pytania zasłaniał się umowami. Gdy uslyszalem o Bee naprawdę wierzyłem, że chcą wydać porządny innowacyjny tytuł. Ale na targach w Poznaniu zaczęła mi sie zapalać czerwona lampka. Dla mnje zmarnowali potencjał tej gry. Tyle rzeczy mogli dodać jak choćby budowa ula. Ale moge sobie tylko tak mówić bo żadnej gry nie zrobilem. Pomimo tego z obietnic prezesa wierzylem, że są zdeterminowani i się starają. Natomiast gdyby ludzie za nią odoiwedzialni przyznali się do kilku błędów nie żałowałbym dzisiaj ani jednej straconej zlotowki.
Zjazd jakiś będzie na pewno. Natomiast mam wątpliwości co do intencji wszystkich, którzy niby mają akcje i wieszczą niebotyczny spadek. Pomyślmy logicznie. Mają akcje i straszą innych żeby też wywalili, przez co sami stracą i sprzedadzą dużo niżej niż by mogli. A może straszą bo chcą dokupić jak najtaniej? Nie jest kolorowo, ale spółka funkcjonuje, ma kolejne projekty. Mam wątpliwości co do intencji wszystkich zapakowanych straszących apokalipsą. Z resztą, nawet jak spadnie sporo to i tak kwestia czasu aż kurs wróci na właściwe tory. Trzymać i nie popuszczać. Niech trolle sprzedadzą o ile mają co i idą gdzieś indziej.
Tak sie moze wydawać. Siedzę na forach różnych spółek i uwazam ze tera tutaj nie ma żadnych troli spadkowych. Sa tylko rizczarowani akcjonariusze którzy wiedza co będzie się działo jutro.